Prvi 211 pregleda 26. lipnja 2023.

Pobjednica Videostara: 'Najviše ću pamtiti 1. epizodu!'

slaven branislav babic/pixsell

Pobjednica ovogodišnjeg Videostara, Tena Tandara otkrila nam je kako se osjećala nakon proglašenja, koji su joj planovi za dalje, ali i po čemu će najviše pamtiti ovaj show

Kako se osjećaš nakon što si proglašena novom pobjednicom JoomBoos Videostara?

Još mi se nisu slegli dojmovi, ali presretna sam. Kod mene doma još uvijek vlada uzbuđenje zbog svega ovoga što se događa, a ja sam stvarno van sebe od sreće. Mislim da će mi još neko vrijeme trebati da mi se dojmovi stvarno slegnu.

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

Cijeli svoj život pratiš JoomBoos i čak si imala najpraćeniji fan page o JoomBoosu na Instagramu. Je li tebi ovo ostvarenje najvećeg sna?

JoomBoos pratim od 6. razreda osnovne škole i uvijek sam htjela biti dio toga, ali nikad nisam mislila da će mi se to dogoditi i onda sam vidjela da je ove godine Videostar i znala sam da je to moj pokušaj, moje vrijeme i da moram probati i ovo je za mene stvarno ostvarenje jednog velikog sna.

Tijekom cijelog si showa zapravo bila favorit, to su naglašavali i drugi kandidati i publika, a i neki članovi žirija. Je li ti to bio teret ili nagrada? 

To je bila jedna velika nagrada za mene, osjećala sam se stvarno sretno i to mi je davalo vjetar u leđa. Ali, istovremeno, kad bih mislila da sam napravila lošiji video, to bi me malo sputavalo zato što sam se bojala da ću ih razočarati. No, svejedno, to što sam bila favorit, ipak je više bio vjetar u leđa, nego teret.
Što ćeš s nagradama koje si osvojila? 

Što se nagrade tiče, meni je glavni i jedini cilj bio da ja snimam za JoomBoos i nisam uopće razmišljala o drugim nagradama, htjela sam samo snimati s ekipom iz JoomBoosa tako da sad moram razmisliti što ću s tom nagradom, jedino znam da želim kupiti bolju opremu za snimanje.

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

Što od tebe možemo očekivati na JoomBoosu kad kreneš snimati? Kakav sadržaj, što ćeš sve raditi, što bi voljela snimati?

Možete očekivati neki zabavan sadržaj, slično kao što smo snimali na Videostaru. Volim snimati svašta, od 'storytimea' do skečeva, malo humorističnog sadržaja, a najviše bih voljela snimiti tu i tamo neki vlog jer to dobro prolazi i to volim snimati.

Što baš nikada nećeš snimiti? 

Prvo sam mislila da neću nikad snimiti neki dosadan 'lip sync' koji nema poantu i ljudi nemaju koristi od toga,  ali onda sam pobijedila i odmah nakon proglašenja sam uzela statuu i snimila 'lip sync' s pjesmom Videostara, 'Mamma mia', tako da vjerujem da ću snimati svakakav sadržaj, a to će biti još zabavnije s ekipom iz JoomBoosa.

S kime se najviše veseliš raditi od JoomBoosovaca? 

Najviše se veselim raditi s Josipom, voljela bih s njim snimati TikTokove i voljela bih snimiti nekoliko videa s Renatom, s njih dvojicom jedva čekam raditi, ali i sa svima se veselim, i s Brucom i Fichom, da se ispričam za onaj Battle Pong (smijeh).

Vidiš li se u ovom influencerskom poslu i za 10 godina ili…?

S obzirom da imam  tek 17 godina, definitivno se vidim tu i za 10 godina jer ima još puno mjesta za napredak i poboljšanje. 

S kime si se najviše zbližila u showu? Jesi li stekla prijatelje?

U kući i općenito u showu sam se najviše zbližila s Markom, Patrikom, Erikom i Tenom V. S njima sam se najviše družila i nadam se da ću s njima ostati u kontaktu i da ćemo se družiti i nakon showa. Zbližila sam se i s ljudima s kojima u početku i nisam bila toliko bliska i zbog toga mi je baš drago. Nadam se da ćemo se svi skupa ponekad skupiti jer će mi to sad jako faliti.

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

Što ćeš najviše pamtiti iz ovog Videostar iskustva? 

Najjviše ću pamtiti prvu epizodu kada smo prvi put došli na audicije i kada smo morali snimati s nekim iz žirija. Sjećam se da sam sjedila u šminkeraju, kako ja to zovem, i naša teta Tamara me sređivala, ja sam bila pod stresom zato što mi se sve činilo jako veliko i strašno i nisam bila sigurna hoću li ja to moći, mislim da smo se svi tamo malo preispitivali, i ušao je Renato Erceg i pitao me zašto sam nervozna i tad sam ga prvi put upoznala, on je malo opustio atmosferu. Nakon toga sam upoznala i ostale članove žirija, snimila video i zbog toga će mi prva epizoda ostati u sjećanju. Naravno, i ova posljednja epizoda je bila predobra, ali najviše ću pamtiti prvu.

Ako još niste, finalnu epizodu Videostara pogledajte ovdje:

 

Tvoja reakcija?