Prvi 203 pregleda 21. travnja 2023.

Pobjednik Supertalenta s Bjelkom dolazi u Lisinski!

Sandra Simunovic/PIXSELL

Energičan, zabavan i komičan, najbolji su epiteti kojima bismo opisali Magic Leona. Publika ga je upoznala u poznatom hrvatskom showu, u kojem je i pobijedio. Osim po mađioničarskim nastupima, publika ga zna i kao JoomBoos youtubera.

Gledali ste ga na malim ekranima, a sad ga imate prilike gledati uživo - Magic Leon stiže u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Ako vas je ova vijest zaintrigirala onda si oslobodite raspored 28.5. i pripremite se za show! Nastup ovog talentiranog mađioničara oduševit će sve, bez obzira na godine, a sa sobom će ponijeti i najpoznatiju maramu - Bijelku. 

Leon je jako uzbuđen zbog nastupa. Jedan termin je rasprodan, ali u prodaji je drugi:

"To mi je bio san. Nastup zasad nije u velikoj koncertnoj dvorani već u maloj. Prvi termin, u 11 sati, je već skoro pa i rasprodan, ali u prodaju će biti puštene i ulaznice za termin u 13 sati. Nadam se da će i taj termin biti popunjen! Veliki je interes za ulaznicama i to me stvarno raduje. Očito sam se svidio ljudima na Supertalentu pa sad žele doći vidjeti trikove s Bjelkom", rekao je.

Osim nastupa s Bjelkom, publika će vidjeti i druge trikove:

"Osim Bjelke, tu će biti i drugih trikova. U većini tih mojih rutina, publika ima glavnu ulogu i glavna je zvijezda mojih nastupa. Zato, svi oni koji dođu trebaju znati da je velika vjerojatnost da će netko završiti na pozornici i biti moj pomoćnik u izvedbi trikova. Ne samo oni najmlađi, i oni stariji te roditelji koji će biti uključeni u trikove. Siguran sam da će se sjajno zabaviti", dodao je.

Za nastup se priprema po planu i programu:

"Svakodnevne pripreme za nastup su u tijeku. Tu su probe i vježbanja, općenito slažemo program kako će izgledati. Mislim da će uskoro biti posložen, a onda kreću stalna isprobavanja toga kako će izgledati", rekao je Leon.

Ako i vi želite vidjeti Magic Leon i Bjelku uživo i sat vremena u živati u showu punom zabave i smijeha, nabavite svoje ulaznice OVDJE i uživajte!

Tvoja reakcija?