Prvi 1637 pregleda 27. ožujka 2023.

Tko je Lovro koji je oduševio u showu 'Zvijezde pjevaju'?

Dario Njavro/HRT

Proteklog vikenda je započela 12. sezona glazbene emisije 'Zvijezde pjevaju'

U prvoj epizodi ovogodišnjeg izdanja smo upoznali osam pjevačkih parova koji će se iz subote u subotu boriti za naklonost publike i njihove glasove.

Ove godine, kao natjecatelje, gledamo i slušamo glumicu Luciju Šerbedžija i Ivanku Mazurkijević, chefa Ivana Pažanina i pjevačicu ZSA ZSU, glumicu Jelenu Perčin i pjevača Bojana Jambrošića, modnog dizajnera Borisa Banovića i pjevačicu Ivanu Kindl, spisateljicu i kolumnisticu Andreu Andrassy i pjevača Ivana Penezića, voditelja i komičara Davora Jurkotića i pjevačicu Ginu Damjanović, voditeljicu i podcastericu Anu Radišić i pjevača Alena Đurasa te glumca Lovru Juragu i pjevača Vjeku Ključarića.

 | Autor: Dario Njavro/HRT Dario Njavro/HRT Ovogodišnji žiri čine Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca te Marko Tolja.

 | Autor: Dario Njavro/HRT Dario Njavro/HRT U prvoj epizodi su na vrh zasjeli natjecatelji Lovro Juraga i Vjeko Ključarić koji su svojom izvedbom pjesme Lovely Day oduševili sve prisutne.

 | Autor: Dario Njavro/HRT Dario Njavro/HRT Žiri je imao samo riječi hvale za njih. Mario Lipovšek Battifiaca je rekao da je izuzetno uživao u njihovoj izvedbi s čim se složio i Marko Tolja. Danijela Martinović je bila fascinirana rasponom njihovih glasova te im poručila da od njih očekuje velike stvari, prenosi magazinhrt. Dobili su sveukupno 23 boda od maksimalnih 30.

Svojom izvrsnom izvedbom, mladi glumac Lovro Juraga je privukao pozornost i osvojio srca svih prisutnih. Juraga je polaznik četvrte godine studija Akademije dramskih umjetnosti, a već je zabilježio i nekoliko glumačkih uloga, a dobio je i nagradu za ulogu u predstavi 'Don Juan' koju je glumio u zagrebačkom HNK.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lovro Juraga (@lovro.juraga)

Lovro je sin je glumca Slavka Jurage kojeg smo imali prilike gledati u serijama 'Kud puklo da puklo', 'Drugo ime ljubavi', 'Bitange i princeze', 'Villa Maria', 'Smogovci'..., piše 24sata. Da im je gluma u krvi, potvrđuje i činjenica da je i Lovrin brat Marko u tim vodama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lovro Juraga (@lovro.juraga)

Je li i vas oduševio svojim glazbenim sposobnostima?

 

 

 

 

Tvoja reakcija?