Prvi 433 pregleda 04. svibnja 2021.

Počelo je snimanje druge sezone serije 'Emily in Paris'

Emily in paris/instagram

Ekipa serije vratila se u 'grad svjetlosti' te i službeno krenuli sa snimanjem nove sezone popularne Netflixove uspješnice

Serija 'Emily in Paris' bila je mnogima jedina svjetla točka 2020. godine, a sad je i službeno, počelo je snimanje druge sezone popularne Netflixove uspješnice.

Možda te zanima... Zašto u isto vrijeme volimo i mrzimo 'Emily in Paris'?

Na službenom Netflix profilu objavljen je video u kojem su glavni likovi, među njima i Emily, objavili da je produkcija nove sezone u punom jeku, javlja Seventeen.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Prema pisanju Variety Insightsa, snimanje druge sezone trebalo bi trajati do 19. srpnja, što znači da bi druga sezona serije na Netflix mogla stići već početkom 2022. godine. Naravno, ako sve bude išlo prema planu i ako pandemija ekipi na setu ne pomrsi račune...

Možda te zanima... Možeš li dobiti 7/7 na kvizu o seriji 'Emily in Paris'?

Video najave je na društvenim mrežama pogledalo već gotovo milijun ljudi, a fanovi jedva čekaju povratak slatkice Emily te njezinih zgoda i nezgoda u romantičnom Parizu.

Što će biti s Gabrielom, kako će joj biti na poslu, hoće li ostati u dobrim odnosima s Mindy? Čini se da ćemo odgovor na ova i još mnoga druga pitanja dobiti ubrzo... Dobro, ne baš sutra, ali čini se da će to biti za manje od godinu dana!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?