Prvi 2115 pregleda 22. kolovoza 2022.

Pogledajte fotke s vjenčanja J. Lo i Bena Afflecka!

Aude Guerrucci/Reuters/Pixsell

Nakon što su se pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck prošlog mjeseca vjenčali u Las Vegasu, sada su to učinili ponovno, ali pred većim krugom ljudi

Jennifer i Ben po drugi put su se vjenčali na imanju u Georgiji, a svadba je bila prilično raskošna. Kako piše People, Jennifer je nosila Ralph Lauren vjenčanicu s dugim šlepom, a Ben je bio odjeven u klasični, crno-bijeli smoking. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jlosbae

Na vjenčanju su prisustvovale i mnoge hollywoodske face kao što su Benov dugogodišnji prijatelj Matt Damon i njegova supruga Luciana Barroso, glumac George Clooney, glumica Jane Fonda, voditelj Jimmy Kimmel, glumica Renee Zellweger i mnogi drugi. 

Dress code za vjenčanje bila je bijela boja, a morali su ga ispoštovati svi gosti. 

Benova bivša supruga, Jennifer Garner, također je bila pozvana na vjenčanje, no ipak nije došla, ali podršku svom ocu ipak su pružila njihova zajednička djeca. Proslavi su prisustvovali i blizanci Emma i Max koje je Jennifer dobila u braku s Marcom Anthonyjem. 

Jennifer i Ben upoznali su se još 2001. godine, a vezu su započeli 2002. i odlučili se vjenčati ubrzo nakon toga. No, 2004. godine su prekinuli. Kasnije su oboje bili u dugim vezama, a Ben je čak bio u braku s glumicom Jennifer Garner, ali su prošle godine odlučili obnoviti svoju ljubav i nakon godinu dana veze se vjenčati. 

 

Poslušajte novi JoomBoosov navijački hit!

 | Autor:

Tvoja reakcija?