Prvi 22 pregleda 04. svibnja 2015.

Pokazat ću svima što sve mogu i dobro se zabaviti!

Zendaya
Olivia Rodrigo Instagram

Osamnaestogodišnja američka pjevačica i glumica ostvarila je svoj san

Zendaya trenutno naporno radi na novom albumu koji bi trebao izaći na proljeće, a prihvatila je i ponude za nekoliko filmskih uloga. Od studija se malo odmorila na Fashion Weeku u New Yorku, gdje se družila s Victorijom Justice, Bethany Motom, Codyem Simpsonom i drugim zvijezdama.

Ovo Zendayi, koja je prava trendesterica, nije prvi susret s visokom modom. Prošle godine je snimila i editorijal za Yahoo Style gdje je izjavila kako je pravi posao tek očekuje. 

- Da nisam pjevačica, bila bi jedna vrlo modno osviještena učiteljica, s obzirom da su mi oba roditelja učitelji - rekla je slatkica Zendaya, čije afričko ime u prijevodu znači "zahvaljivati se."

Pjevačici koja je svoju glazbenu karijeru započela u kazalištu, ponudili su ulogu pokojne reperice Aaliyah, no ona je to odbila zbog oštre kritike fanova.

- Više volim snimati stvari poput "Shake It Up" jer me vraćaju na kazališne daske - rekla je Zendaya.

Trenutačno joj je najveća želja snimiti album s reperom Drakeom.

- Ne znam hoće li doći do te suradnje, ali on je moj glazbeni idol i to bi bilo još jedno ostvarenje mojih snova - zaključila je pjevačica, koja odlazi na Fashion Weekove jer želi naučiti hodati na modnoj pisti poput modela. Kaže kako će jednom prošetati na pisti baš poput prave manekenke.

- Pokazat ću svima što sve mogu i usput ću se dobro zabavljati - zaključila je Zendaya. 

Tvoja reakcija?