Prvi KORONA VIRUS 294 pregleda 21. travnja 2020.

Leon ima virtualni magic show: Dio novca ide dječjoj onkologiji

JoomBoosov youtuber i poznati mađioničar, Magic Leon (24), pokrenuo je akciju 'Kuća puna trikova'. To je prvi virtualni mađioničarski show na ovim prostorima, a dio prihoda ide dječjoj onkologiji na Rebru

"Zbog korone ne mogu odrađivati svoje mađioničarske nastupe u kojima stvarno uživam, ali sam brzo shvatio da uz današnju tehnologiju to zapravo uopće nije nemoguće. Pao mi je na pamet virtualni live magic show, a izvodim ga za sve one koji ne mogu normalno proslaviti rođendan zbog mjera karantene niti biti sa svojim prijateljima", priča Leon, čiji show 'Kuća puna trikova' ima i humanitarni karakter.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji pratitelji, prijatelji i kolege, nakon nekoliko tjedana rada u tišini napokon je došlo vrijeme da ovaj projekt izađe javno. ★ Od danas možete rezervirati prvu UŽIVO online mađioničarsku predstavu na našim prostorima! ★ "KUĆA PUNA TRIKOVA" je naš projekt osmišljen kako bi u ovo doba karantene djeca i dalje mogla uživati u svojim rođendanskim proslavama uz mađioničarski nastup, u svome domu. 😀 Ono na što sam najponosniji je to što prilikom svake kupnje "Virtualnog Magic Showa" zajedno sa nama donirate dio sredstava Zakladi - dječja onkologija Rebro. ♥️ Donacijom potpomažete djelatnosti zaklade čija je svrha poticanje i sudjelovanje u financiranju izgradnje i opremanja odjela dječje hematologije i onkologije u Zagrebu, te podupiranje liječenja maligno oboljele djece. Izmamite osmjeh na lice svome djetetu i ostaloj djeci kojoj je naša pomoć potrebna, za lakše i bezbrižnije djetinjstvo! Za rezervaciju i više informacija posjetite www.trikovi.online

Objavu dijeli Magic Leon™ (@iluzionist.leon)

"Ono na što sam najviše ponosan je upravo to što dio iznosa od prodaje svakog nastupa ide Zakladi dječja onkologija Rebro. U svim ovim situacijama koje su nas zadesile razmišljao sam kako i kome bih ja mogao pomoći. S obzirom na to da su moja publika ponajviše djeca i njihovi roditelji, a teško mi je i pomisliti kako se neki od njih, uz pandemiju i potres, bore i za vlastito zdravlje te dane provode u bolnici, odlučio sam pomoći upravo djeci s onkologije", objašnjava Leon.

Virtualni nastup je čak i sadržajniji od klasičnoga

 | Autor: Pixsell Pixsell

A kako izgleda jedan Leonov virtualni mađioničarski nastup?

"Virtualni magic show zapravo se ne razlikuje puno od klasičnog mađioničarskog nastupa. Čak bih se usudio reći da je i sadržajniji, jer ga pripremam u svome stanu, gdje sam svoj na svome. Ondje mogu izvoditi i neke iluzije i trikove koji su malo kompliciraniji za izvođenje u tuđim kućama, gdje show inače izvodim za rođendane", priča nam Leon. 

Također, svaki slavljenik može poslati link svojim frendovima i onda mogu zajedno pratiti nastup, kao da su svi na istom rođendanskom slavlju.

Ideja se najviše svidjelo roditeljima

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Svima se jako svidjela ova ideja, a pogotovo su oduševljeni roditelji koji više ne znaju što raditi s klincima koji imaju rođendan u ove dane karantene", kaže Leon, kojemu su već pristigle neke rezervacija za virtualne mađioničarske nastupe.

Ako i vi znate nekoga tko uskoro slavi rođendan ili nekome jednostavno želite uljepšati dan u izolaciji, možete poslati rezervaciju na Leonovoj službenoj stranici. Još je bolja stvar što sudjelujete i u humanitarnoj akciji za djecu sa zagrebačkog Rebra, jer dio zarade Leon daruje upravo njima.

 

U srijedu pogledaj prvu epizodu novog serijala 'Trend je frend' powered by A1!

 | Autor:

Tvoja reakcija?