Prvi 194 pregleda 09. ožujka 2023.

Policija uhitila xniks2x tijekom intervjua?

joomboos

U petoj epizodi nove sezone popularnog JoomBoosova 'Prank'd' serijala youtuberi Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt i Filip Rebrović 10ficho smjestili su poznatoj hrvatskoj influencerici Niki Pavičić

Bruno, 10Ficho i TheSikrt su napravili pravi 'prank' na Niki Pavičić, nekad svojoj JoomBoos kolegici. Podmetnuli su joj priču da je na snimanju koje je protuzakonito.

POGLEDAJTE EPIZODU: 

Popularna influencerica i glazbenica Nika Pavičić, došla je na dogovoreno snimanje intervjua za jednu televizijsku kuću. Našla se s videografom i novinarkom, pronašli su dobro mjesto za snimanje i započeli.

U početku je sve teklo vrlo mirno, razgovor je išao po planu, no ubrzo su se stvari promijenile.

 | Autor: YouTube/Screenshot YouTube/Screenshot Nakon nekog vremena, kraj mjesta snimanja se zaustavilo policijsko vozilo iz kojeg su izašla dva policijska službenika u civilu koji su prišli Niki i novinarima.

Zatražili su ih dokumente i dozvole za snimanje.

 | Autor: YouTube/Screenshot YouTube/Screenshot Dozvole za snimanje i korištenje drona, novinari nisu imali uz sebe i tu je nastao problem. 

"Skidaj kameru! Skidaj kameru!", urlao je policajac na videografa, a on mu je objašnjavao kako je ovakvo snimanje uobičajena praksa i da dozvole nemaju uz sebe, ali da ih imaju u redakciji.

Dok su se policajci i videograf raspravljali, Nika je stajala sa strane i djelovala poprilično smireno. No, ubrzo su policijski službenici i nju počeli ispitivati.

 | Autor: YouTube/Screenshot YouTube/Screenshot

Iako je u početku bila vrlo mirna i bez straha odgovarala na pitanja, ubrzo se i u Niku uvukla nervoza. 

"Nije mi jasno zašto ja moram ići u postaju", govorila je policajcu i pokušala objasniti da je ona samo došla na snimanje, da nema veze s opremom i samom organizacijom snimanja. 

 | Autor: YouTube/Screenshot YouTube/Screenshot

Kako je sve završilo i kako je Nika prihvatila ovu 'neslanu' šalu, pogledajte u epizodi na linku!

Nove epizode serijala Prank'd pratite svakog četvrtka na JoomBoos kanalima!

Tvoja reakcija?