Prvi 1788 pregleda 03. prosinca 2021.

Polkaholiki i BQL imaju hit za Božić: Donosimo vam lampice!

neo visuals

Zgodna braća iz glazbene grupe BQL i Polkaholiki, slovenski majstori koji rasturaju harmoniku, izbacili su novi božićni hit 'Lučke'. Spot je snimljen u zimskoj slovenskoj idili, a pogledati ga možete na JoomBoos YouTubeu

"S Polkaholikima smo od samog početka njihove glazbene karijere prijatelji, ali i kolege u našoj glazbenoj produkciji. Našu novu zajedničku pjesmu Lučke (što ustvari znači Svjetla) imali smo spremnu već neko vrijeme, a kad smo je skupa zapjevali, znali smo da je to najbolja kombinacija za ovu zimu", govore nam Rok i Anej, zgodna braća iz slovenske glazbene grupe BQL.

Oni su, zajedno s kolegama Polkaholikima, snimili božićni hit 'Lučke' koji premijerno možete gledati i slušati na JoomBoosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Spot za našu zajedničku stvar smo snimili u idiličnom Kranju u Sloveniji, gdje su posebno za nas još i prije prosinca upalili blagdanska svjetla i stvorili idiličnu atmosferu za naš glazbeni spot", objašnjavaju Rok i Anej, koji su jako uzbuđeni zbog ove glazbene suradnje. A njihovo uzbuđenje i sreću dijele i dečki iz Polkaholika, koji se inače natječu i u hrvatskom izdanju Supertalenta i imaju super vijesti i na tom polju.

 | Autor: neo visuals neo visuals

"Mi smo zaista presretni ovih dana! Napokon možemo otkrit veliku sreću i zahvalnost i podijeliti sa svima da smo prošli u polufinale te ćemo ove nedjelje nastupiti na velikoj pozornici hrvatskog Supertalenta. Jedva čekamo da vidite što smo vam spremili!  A još jedna velika sreća za nas je i ova pjesma te spot za 'Lučke', koje smo snimili s našim prijateljima, ekipom iz BQL-a. Prijatelji smo već dugo, a drago nam je da je naša glazbena suradnja stigla baš sada, u vrijeme blagdana. Donosimo vam 'Lampice' (Lučke) za Božić", uzbuđeno nam govore Žiga, Matic, Gašper i Rene.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Kako izgleda njihova glazbena suradnja, pogledajte i poslušajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu, a nastup Polkaholika na Supertalentu pratite ove nedjelje s početkom u 20:00 sati. Sretno, dečki!

 | Autor: neo visuals neo visuals

Tvoja reakcija?