Prvi 506 pregleda 09. travnja 2021.

Polkaholiki imaju novi hit: 'Ovo je himna svim ženama!'

neo visuals

Polkaholiki, majstori koji rasturaju harmoniku, vratili su se s novom ljubavnom pjesmom. Snimili su hit 'Ljubljena moja' i posvetili ga svim ženama. Pjesmu poslušajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu

 Protekli je mjesec bio mjesec posvećen ženama, a iako bi neki rekli da 'malo kasnimo', za iskazati poštovanje i ljubav prema ženama nikad nije kasno. Zato smo za sve njih snimili našu novu pjesmu 'Ljubljena' i slobodni smo reći da je ovo himna posvećena ženama od svih nas, objašnjavaju Žiga, Matic, Gašper i Rene iz slovenske grupe 'Polkaholiki'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dečki su se proslavili obradama domaćih pop hitova na harmonici. Svirali su i pjevali Rozgine, Grdovićeve i hitove Nine Badrić, a onda su počeli objavljivati i autorske stvari.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Njihove obrade i pjesme 'Sobica', 'Bela roža' i 'Reci' dosad su na YouTubeu skupile više od devet milijuna pregleda. Novom stvari još jednom su htjeli pokazati da su oni jedan od rijetkih boy bendova na regionalnoj sceni, a njih, kažu, baš nedostaje.

Oni su kao mediteranski One Direction

 | Autor: neo visuals neo visuals

Kako u regiji više baš i nema i jako nedostaje onih pravih boy bendova za kojima djevojke vrište, fanovima je jako drago da su na scenu došli Polkaholiki i osvježili je. Oni su kao mediteranski One Direction, kažu njihovi obožavatelji. 

Dečki su uspjeli spojiti pop i polku kao da su oduvijek trebali ići skupa. A zašto su odabrali baš taj smjer?

'Polka je itekako glazba za mlade'

 | Autor: neo visuals neo visuals

- Polka je odlična glazba za zabave i to želimo dokazati svojim pjesmama. Dugo smo razmišljali u kojem ćemo glazbenom smjeru krenuti, a ono što smo htjeli jest izdvojiti se od drugih. Probali smo snimiti polka komad na moderan način i zvučalo je ludo dobro. Polka je odlična glazba za partyje, vole je ljudi na Balkanu, ali i u inozemstvu, i mi to svojim pjesmama pokušavam dokazati i pomoći mladima da je zavole – govore dečki.

Romantičan spot snimljen u parku prirode

 | Autor: neo visuals neo visuals

S obzirom na milijunske preglede njihovih spotova i veliki broj obožavatelja, a posebno obožavateljica koje ih prate, čini se da su se itekako uspjeli istaknuti.

Kako zvuči njihova nova pjesma 'Ljubljena' posvećena ženama i kako izgleda romantičan spot snimljen u parku prirode Sečoveljske soline pogledajte i poslušajte samo na JoomBoos YouTubeu.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve