Prvi 1979 pregleda 28. prosinca 2019.

Polkaholiki obradili pjesmu 'Ako te pitaju': Evo kako zvuči

neo visuals/canva

Nakon što su publiku u regiji razveselili obradom najpopularnijih hitova 2019. - 'Señorite' i 'Mišića' - Polkaholiki su uz harmoniku otpjevali pjesme Mladena Grdovića, Jelene Rozge, Nine Badrić i najnovije 'Ako te pitaju' Petra Graše.

Slovenska grupa Polkaholiki odlučila je približiti polku mladima. Obrađuju svjetske i domaće hitove koje vesele stotine tisuća ljudi. Upravo su izbacili polka obradu hita Petra Graše 'Ako te pitaju' koja će publiku oduševiti kao i prethodne pjesme. Uz dečke iz grupe, jedna od zvijezda obrade je i glumica Ula Ložar. Ova poznata slovenska pjevačica i influencerica prije pet godina predstavljala je Sloveniju na dječjoj Euroviziji.

Pjesmu poslušajte ovdje: 

Svojom obradom pjesama 'Ako te pitaju', 'Dalmatinac sam', 'Dani i godine' i 'Ne pijem, ne pušim' uz zvuk harmonike, Žiga , Matic, Gašper i Rene ponovno su spojili moderno i tradicionalno i dokazali da je polka glazba i za mlađe i za starije.

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

Nedavno su nam otkrili što za njih znači polka i što žele postići obradama pjesama.

- Svaki put kad napravimo neku novu obradu oduševi nas činjenica kako svaka stvar zvuči totalno drugačije - kažu dečki te objašnjavaju zašto su odabrali upravo ovaj žanr za probijanje na glazbenoj sceni.

 - Dugo smo razmišljali o tome u kojem ćemo glazbenom smjeru krenuti, a ono što smo htjeli jest izdvojiti se od drugih. Probali smo snimiti polka komad na moderan način i zvučalo je ludo dobro. Također, znali smo da radimo nešto dobro kad su nam ljudi počeli pljeskati nakon izvedbe, a i osmijeh na njihovim licima sve govori - govore.

Njihova je polka obrada 'Mišića' i 'Señorite' dosad pregledana više od 200 tisuća puta, a najnoviju pjesmu poslušajte na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?