Prvi 429 pregleda 28. studenoga 2020.

'Pomozimo Gabrijeli da ozdravi': Uključi se u akciju!

Facebook

Gabrijela Kurtušić izjavila je kako jednog dana želi postati medicinska sestra kako bi pomagala drugima, ali sada je njoj potrebna pomoć

Gabrijela boluje od sarkoma, malignog oboljenja kostiju te joj je potrebna pomoć kako bi mogla dobiti kvalitetnu njegu, skrb i liječenje te priliku da ozdravi. Njezini školski kolege prozvali su je hrabrom Lavicom, a sada za nju skupljaju i novac kako bi što prije mogla krenuti s liječenjem.

'Za našu Lavicu'

"Volonterski klub Hipokrat Srednje medicinske škole Slavonski Brod pokreće humanitarnu akciju „Svi za našu Lavicu". Humanitarnu akciju organiziramo kako bismo pomogli našoj učenici i prijateljici Gabrijeli koja boluje od sarkoma, bolesti kostiju. Cilj nam je prikupljenim sredstvima omogućiti dolazak liječnika iz inozemstva koji će svojom ekspertizom pomoći pri operaciji uklanjanja zloćudnog tumora", poručile su Gabrijeline školske kolege, piše SB plus portal.

Za izvođenje operacije i dolazak liječnika iz inozemstva potrebno je skupiti sedam tisuća eura. Akcija prikupljanja sredstava počela je 23. studenog, a trajat će mjesec dana, sve do 23. prosinca. Svi koji žele i imaju mogućnost, svoje priloge mogu uplatiti na poseban račun otvoren za ovu namjenu na IBAN: HR4323400093112436806.

Pomozimo Gabrijeli da ozdravi i podarimo joj najljepši dar ovih blagdana - zdravlje!

Tvoja reakcija?