Prvi 1805 pregleda 29. ožujka 2019.

Pomozimo joj: Uključi se u akciju za Milino liječenje!

privatni album / 24sata

Dosad je skupljeno više od 5,5 milijuna kuna, ali akcija ide dalje!

Djevojčica Mila oboljela je od akutne mijeloične megakariotične leukemije, a najviše šanse za liječenjem ima u Americi. Zato se cijela Hrvatska uključila u akciju za malenu Milu, kako bi skupili 18 milijuna kuna, piše 24sata. Uključi se i ti!

POGLEDAJ VIDEO:

"Moje mlađe dijete, moja curica umire. Ja da mogu, glavom bi razbio zid, ja bih umro samo da je spasim. Ne znam kako dalje, nemam snage... Ja neću moći živjeti ako ona umre...", za 24sata je jedva izustio Milin otac, Marin Rončević. Njegova kćer Mila (2) liječi se u riječkoj bolnici od leukemije.

Uključi se i ti i pomozi Mili

 | Autor: privatni album / 24sata privatni album / 24sata

Mila je od opake bolesti oboljela prije godinu dana. Liječnici u Hrvatskoj cijelo vrijeme djevojčicu liječe, i roditelji su im iznimno zahvalni na svemu, ali smatraju da u Americi Mila ima više šanse  - tamo, naime, postoji eksperimentalna terapija koje ovdje nema.

Za Milu je dosad skupljeno više od 5,5 milijuna kuna, ali to još nije dovoljno. Zato, idemo dalje, uključi se i ti i pozovi sve koje znaš da pomognu hrabroj djevojčici u njezinoj borbi za život!

Više informacija nađi na slici i linku u nastavku:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme jadna djevojčica :(