Prvi 268 pregleda 26. studenoga 2022.

Ponovno se okuplja ekipa iz filma 'Zapravo ljubav'

screenshot/youtube/canva

Od izlaska romantične komedije 'Love Actually' odnosno 'Zapravo ljubav' prošlo je gotovo dvadeset godina, a kako bi obilježili ovu veliku godišnjicu, najavljen je veliki reunion brojnih glumaca koji su u njemu glumili

Za nekoliko dana, odnosno 29. studenog, na ABC i Hulu stiže specijal o jednoj od najboljih božićnih romantičnih komedija - 'Love Actually', kod nas poznatijoj kao 'Zapravo ljubav', koja će iduće godine obilježiti dvadesetu godišnjicu izlaska, piše Her.

Ovaj specijal će trajati sat vremena, a sve o filmu koji je neizostavni dio svakog Božića govorit će neki od najpopularnijih članova njegove glumačke postave kao što su Hugh Grant, Emma Thompson, Laura Linney, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster i drugi. 

U ovom specijalu, glumci će se osvrnuti na to kako je je ovaj film postao dio božićne tradicije diljem svijeta, a pričat će i o nekim smiješnim i zabavnim događajima koji su se odvijali iza kamera.

Naravno, prokomentirat će i neke najpopularnije scene kao što su Hugh Grantov ples, Jamiejev i Aurelijin skok u jezero i slično. 

Osim zanimljivih detalja o filmu, glumci će se osvrnuti i na to kako je Covid19 pandemija utjecala na ljubav i to kako se povezujemo s drugim ljudima te koliko je važno obratiti pažnju na to da budemo istinski dobri prema drugima oko sebe. 

Moramo priznati da jedva čekamo pogledati ovaj specijal!

 

 | Autor:  

Tvoja reakcija?