Prvi 2676 pregleda 11. veljače 2020.

Popularni američki glazbenik: 'Ariana nije ni do koljena Billie'

Instagram

U nedavnom intervju za USA Today, Billie Joe Armstrong, pjevač legendarnog Green Dayja, 'opleo' je po Ariani Grande.

Iako se Billie Eilish i Ariana Grande međusobno uvažavaju i poštuju, pjevač Green Dayja, Bille Joe Armstrong, izrazio je svoje mišljenje o njihovim talentima i opleo po Ariani, dok je Billie pohvalio.

"Na Grammyjima je bilo super. Drago mi je da je Billie osvojila sve najbitnije nagrade. Ona se ne može usporediti ni s kime na sceni. Njen stil, glazba i originalnost se ne mogu ni usporediti s drugim pjevačicama. Recimo, Arianom Grande. Billie je svoja i to cijenim", rekao je pjevač u intervjuu za USA Today.

Arianini fanovi su bijesni

Obožavatelji Ariane Grande ostali su užasnuti njegovom izjavom.

"Ovo su grozni komentari. Ariana je većinu pjesama na albumu sama napisala, a Billie je čak tijekom primanja nagrade izjavila da misli kako je Ariana više zaslužila nagradu od nje. Ne može dati kompliment jednoj bez da pokopa drugu... Baš jadno, bolje da šuti", samo su neki od komentara Arianinih fanova na Twitteru.

Billie, debitantica jedinstvena zvuka, je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy osvojila kipić za svoj debitantski album 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?', a njezin hit singl 'Bad Guy' proglašen je skladbom i snimkom godine.

Kući je odnijela ukupno pet nagrada i tako postala tek druga osoba u povijesti Grammyja, ali i prva najmlađa izvođačica, koja je na jednoj dodjeli osvojila sve četiri najvažnije kategorije. A onda još i petu. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Nina12580

    Da nije joj do koljena nego vec preko koljena😘😁
NA JOOMBOOSU

Kako je nastao Svemir? Znanstvenik odgovara

1 komentar/a

Sliver

A kreator, Bog to ni slučajno ne bi spomenuo. Prvo objasni kako su tim slučajnostima nastale vrijeme, prostor i materija istovremeno a morale su, kod evolucije šta se prije razvilo dišni sustav, krvožilni... I molim vas objasnite mi evolucijski razvoj pčele, leptira ili kloroplasta i sposobnosti biljke da vrši fotosintezu jer zanima me kako su biljke milijarda ma godina funkcionirale dok nisu došli do fotosinteze?