Prvi 783 pregleda 09. ožujka 2022.

Popularni 'Cipelići' slave 35. rođendan!

youtube

Popularna crtana serija o cipelama s ljudskim osobinama - 'Cipelići', ove godine slavi veliki 35. ročkas!

U travnju 1987. godine, u Velikoj Britaniji, prvi je put emitirana animirana serija 'Cipelići' koja prikazuje razigranu obuću s ljudskim osobinama. Ove godine, 'Cipelići' će proslaviti svoj 35. rođendan, a sigurni smo da ih se svi rado sjećate. 

Ova animirana serija bila je toliko popularna da se prikazivala u čak 62 zemlje diljem svijeta, pa tako i kod nas i mnogi su odrastali uz ove simpatične likove. Nakon nekog vremena došla je i pisana verzija 'Cipelića' koja je prodana u 25 milijuna primjeraka.

Autor 'Cipelića' je James Driscoll, a inspiraciju za ovaj crtić dobio je primjećujući kako o ljudskoj osobnosti možeš dosta toga spoznati gledajući samo njegov stil i cipele. 

Za one koji ne znaju, radnja ove animirane serije prati obuću u radionici za popravak cipela koja svake noći, kada vlasnik zaključa vrata, magično oživi i proživljava razne avanture. 

Nadamo se da ćete i vi obilježiti 35. godinu pojave 'Cipelića' i da ćete u njihovu čast pogledati barem jednu epizodu! Ili pokažite koju epizodu svojim klincima, mlađoj braći, sestrama. Sigurno će ih uveseliti barem malo u ovim teškim vremenima...

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?