Prvi 780 pregleda 28. lipnja 2019.

Popularni youtuberi potukli se na snimanju?

screenshot/youtube/HRT

U novoj epizodi 'Prvog puta' JoomBoosovci TheSikrt i Svenky bili su na treningu američkog nogometa. I bilo je stvarno svega...

Svenky i TheSikrt se svako toliko u ovom serijalu okušaju u nečemu što nikad nisu radili, pa su tako ovoga puta otišli na trening američkog nogometa. Bilo ih je mrvicu strah prije nego su došli, jer svi pričaju kako je ovo jako naporan i nasilan sport, ali, svejedno su bili hrabri i uskočili u novu avanturu.

POGLEDAJTE KAKO SU SE SNAŠLI:

"Američki nogomet mi djeluje kao baš opasan sport. Koja je bila najveća ozljeda s kojom si se ti susreo", upitao je TheSikrt igrača američkog nogometa iz Zagreb Patriotsa, Mislava Pokrovca.

"Ozljede u američkog nogometu nisu ništa češće nego u ostalim sportovima. Moja najteža ozljeda je bila kad mi je pukao prednji križni ligament koljena, ali to nije ništa toliko uobičajeno. Dogodi se u svakom sportu", objasnio je Mislav.

A onda je krenuo trening.

Ups, malo su se potukli?

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Nakon malo trčanja, malo rušenja, malo skakanja, malo guranja...Svenky i TheSikrt su se maaaalo previše zanijeli. Potukli? Okej, to je možda preteška riječ, ali u žaru borbe Sikrt je završio s manjom ozljedom. Ups...

TheSikrt je malo izokrenuo zglob, no, na sreću, nije se dogodilo ništa preozbiljno. A kakvi su dojmovi na kraju?

Kakvi su dojmovi na kraju?

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

"Ja sam mislio da je MMA naporan, ali ovo je čak još i napornije! Omg, nisam mogao vjerovati da će se to dogodili", rekao je Svenky, ali i jednom i drugom se ovaj sport jako svidio. 

Možda će se, čak, u američkom nogometu okušati ponovno. Tko zna... Sljedećeg puta se, ipak, nadaju da će sve završiti bez ozljeda. 

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Coca-Colom po najvišim standardima Joomboos native studija. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Dramaaaaaa :O