Prvi KORONA VIRUS 2846 pregleda 27. ožujka 2020.

Budi JoomBoos novinar, napiši priču i osvoji nagradu!

Tema prvog tjedna je 'Nešto pozitivno', a u nastavku su svi detalji; o čemu možeš pisati, gdje nam šalješ svoju priču i kakvu nagradu možeš osvojiti!

U trenutnoj situaciji kada velika većina nas dane provodi kod kuće, mi, kao najpopularniji medij za mlade u Hrvatskoj, odlučili smo vas, naše mlade pratitelje i čitatelje, što je više moguće uključiti u stvaranje našeg sadržaja i na taj vam način dati još jedan razlog za zabavu i sreću unutar vaša četiri zida.

Akcija 'Postani JoomBoos novinar'

 | Autor:

Ponovno smo pokrenuli akciju 'Postani JoomBoos novinar' kako biste i vi bili dio onoga što za vas inače stvaramo! 

Svakog tjedna od JoomBoosa ćete dobiti jedan zadatak. Napisati najkreativniju kratku priču po vašem izboru, ali na temu koju vam mi smislimo i zadamo. Svakog petka ćemo pregledati sve vaše poslane priče, pročitati ih i detaljno proučiti, a najkreativnijeg od vas i onog s najboljom pričom - čeka iznenađenje.

Najkreativnija priča će biti objavljena i osvaja nagradu

Najkreativniju priču objavit ćemo na JoomBoos webu kao poseban vikend specijal, a kreativac koji tu priču napiše postat će JoomBoos novinar na jedan dan te osvojiti super nagradu u vrijednosti 500 kuna! Zvuči super, zar ne?

Prva tema za vaše priče: 'Nešto pozitivno'

 | Autor:

E, a sad je vrijeme da vam otkrijemo temu prvog tjedna i da saznate o čemu biste ovoga puta trebali pisati vaše kratke priče. Prva tema za sve vas JoomBoos novinare je 'Nešto pozitivno'. 

Kako pišeš priču i gdje nam je šalješ?

U cijelom ovom kaosu i neobičnoj situaciji u kojoj smo se svi našli - sad nam, više nego ikada, treba malo pozitivnih i lijepih priča. A tu nastupate vi! Evo što od JoomBoos novinara očekujemo:

  • Prvo odaberi o čemu ćeš pisati, ali vodi se našom velikom temom 'Nešto pozitivno' (priča može biti stvarna ili izmišljena) - o ljubavi, prijateljstvu, filmu, knjigama, praznicima, na tebi je da odabereš i pustiš mašti na volju!
  • Napiši priču do 2.000 znakova (350 do 400 riječi) 
  • Svoju nam priču pošalji na e-mail adresu: joomboos.novinar@gmail.com s naglaskom 'Za akciju: Postani JoomBoos novinar'

Najbolju priču proglašavamo sljedećeg petka

Prvog JoomBoos novinara proglasit ćemo sljedećeg petka, a njegovu ili njezinu priču objavit ćemo na našem webu! JoomBoos novinar, kao što smo i napisali, osvaja super nagradu od 500 kuna! I zato - tri, dva, jedan, PIŠIIIII. I ostani kod kuće! :)

Tvoja reakcija?