Prvi Videostar 2308 pregleda 14. rujna 2018.

Postani JoomBoos zvijezda i osvoji 100.000 kuna!

Igor Soban/PIXSELL

Danas počinju prijave za VideoStar, najveći talent show u cijeloj regiji i traju sve do 22. listopada!

KAKO SE PRIJAVITI?! 

1. Snimi video do max tri minute

2. Uploadaj ga na YouTube, ali pazi da je public ili unlisted!

3. Pošalji nam link preko web stranice videostar.joomboos.hr

4. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada

5. Moraš imati minimalno 15 godina kako bi se prijavio/la!

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

Videostar je već treću godinu u potrazi za mladim talentima, a možda baš ove sezone čekamo tebe! Na prve dvije sezone prijavilo se više od pet tisuća kadidata, a ova sezona neće biti ništa manje spektakularna. Vrijeme je da snimiš video u kojem ćeš pokazati zašto si to baš ti! 

U prijašnjim sezonama postojale su kategorije u kojima su kreatori mogli poslati svoju video prijavu. Zadnje dvije sezone beauty, gaming i prank bile su samo neke od ponuđenih, no ove godine NE POSTOJI KATEGORIJA ZA KOJU ĆEŠ SE PRIJAVITI. Što ćeš snimati u potpunosti je tvoj izbor! Jedino što je bitno je da imaš minimalno 15 godina da bi se prijavio!

- Ove godine VideoStar će biti najbolji do sada. Fokus se miče s broja pregleda na YouTubeu i prebacuje se na video sadržaj, karakter natjecatelja i slično. Mogu samo reći da ovako nešto još niste vidjeli - izjavio je Filip Dejanović TheSikrt, jedan od mentora koji će svoj tim gurati u pobjedu.

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

Također, ova sezona VideoStara razlikuje se od svih drugih po tome što će kandidate voditi tri mentora - prijašnji pobjednik VideoStara LayZ, TheSikrt i SaamoPetraa. Od svih prijavljenih, JoomBoosovi producenti odabrat će top petnaest, a zatim će svatko od mentora složiti tim od pet članova.

- Veselim se početku snimanja jer ni sama ne znam što me sve očekuje. Mislim da je definitivno vrijeme da cura odnese pobjedu jer su one jednako vrijedne i zanimljive, a i treba mi nova YouTube frendica - otkriva Petra Dimić.

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell

Osim finalista i mentori se bore za nagradu jer ukoliko njihov kandidat pobjedi odlaze s pobjednikom na putovanje Europom kroz deset gradova. Od sada i mentori na sebi imaju određen pritisak i moraju se sa svojim timom boriti do kraja.

Mjesto stručnih komentatora zauzeli su Gloria Berger i Dennis Domian.

- Natjecatelji najviše ovise o sebi i svom karakteru jer, ipak, nakon svega, najbitniji je video s kojim su se prijavili - otkriva Gloria koja će s Dennisom činiti najbolji duo stručnih komentatora! 

 | Autor: only_berger/Instagram only_berger/Instagram

A ŠTO DOBIVA POBJEDNIK VIDEOSTARA? 

Pobjednik dobiva ugovor s JoomBoosom u vrijednosti od minimalno 100.000 kuna! Snimat ćeš videa, serijale, pjesme i spotove koji su u JoomBoos-ovoj produkciji, a tu su i razna putovanja koja JoomBoos omogućuje svojim youtuberima.

Eurotrip - putovanje kroz deset gradova Europe sa svojim mentorom!

 | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Matija Habljak/PIXSELL

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • ninja

    Kako da se slikan
  • ni16610

    Jedna djevojcica se prijavila na joomboos videostar i nema 15 gidina nego 10. Youtube kanal joj se zove "ame ćikrb".