Prvi 1893 pregleda 19. prosinca 2017.

Postani novinar na JoomBoosu: Pošalji tekst i pridruži nam se!

Stalno nas pitate kako možete sudjelovati u sadržaju, a sad konačno imate priliku za to

Hej JoomBase! Znamo koliko među vama ima kreativaca, to ste nam dokazali i slanjem pitanja, memeova i fotki za magazin. Mnogi od vas tad su se raspitivali možete li i vi stvarati sadržaj - i dok je stvaranje magazina ipak jedan složeniji proces i potrebno je biti u našoj JoomBoos tvornici, tekstove i kvizove za web možete slati I OD KUĆE!

via GIPHY

Oduvijek voliš pisati, sve zadaćnice imaš 5, znaš gramatiku i pravopis i jednostavno obožavaš JoomBoos? ONDA JE OVO TVOJ SRETAN DAN. U naš tim primamo volontera koji je sve gore navedeno, a i sve one koji možda žele studirati (ili studiraju) novinarstvo i srodne fakultete. 

Naredna tri dana ćemo objavljivati primjere članaka koji ti mogu biti vodilja - izbor teme na koju ćeš pisati je slobodan u potpunosti. Najbolje da se vodiš dobrim starim pravilima - da je aktualno, informativno i zabavno!

UPUTE: Sve tekstove, vijesti i kvizove šaljite na Facebook JoomBoosa u Inbox!

Ne moraš se nužno ograničiti isključivo na JoomBoos teme - možeš napraviti celebrity report, komentirati zadnji trend iz beauty svijeta koji obožavaš ili prezireš, ili smisliti genijalan kviz na temu tvog omiljenog pjevača ili pjevačice, baviti se ljubavnim problemima ili savjetima, intervjuirati nekog YouTubera, top 10 ovo i top 5 ono... 

Ukratko, piši o onome što znaš! Ti tekstovi ne moraju biti previše dugački, pogledaj ostale na JoomBoosu -  ne treba nam roman da vidimo da je netko talentiran. Kvizove možeš napraviti na Playbuzzu, pa nam pošalji link. Ako ga ne znaš koristiti, pošalji nam u mailu pitanja, odgovore koje nudiš i rješenja!


via GIPHY

Hej, tko zna? Možda postaneš i stalni član JoomBoos tima! Nećemo stavljati vremensko ograničenje natječaja zasad: Tražit ćemo dok ne nađemo savršenog JoomBoos početnika, a možda vas bude i više - SRETNO!

UPUTE: Sve tekstove, vijesti i kvizove šaljite na Facebook JoomBoosa u Inbox!

Od sutra objavljujemo primjere tekstova kakvi nam trebaju, ali slobodno šaljite već sad!  

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!  MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Saljem na fejs definitivno
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Saljem odmah sutra 😃😃😃