Prvi 386 pregleda 02. travnja 2021.

Okej, što? Postoji kalup za izradu ledenih lizalica od vina

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Iako je možda prerano za pripremu i traženje recepata osvježavajućih pića, ovaj proizvod brzo promijeni mišljenje. Najbolje od svega je to da ako ne volite prošek, lizalice možete napraviti od drugog pića. Gin tonika?

Čudesna prostranstva interneta omogućuju nam da naručimo proizvode za koje nismo ni znali da postoje. Nakon niza i niza potrebnih i nepotrebnih stvarčica, pronašli smo jednu od koje se nećemo odvajati ovoga ljeta. Riječ je o kalupima za izradu ledenih lizalica od prošeka, piše Her.

Ovaj interesantan proizvod zove se Sophistipops, a može se naručiti online za 80-ak kuna. Ako niste neki ljubitelj prošeka, pustite mašti na volju i kombinirajte kalupe s drugim pićima. Možda gin tonikom?

Ako već tražite recepte za osvježavajuće koktele ili slastice koje ćete isprobavati ovoga ljeta, evo vam ideje. 

 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°