Prvi 285 pregleda 15. lipnja 2020.

'Potus challenge': Fotkaj se s knjigom koju nisi pročitao!

Twitter

‘PotusChallenge’ je izazov koji je postao pravi hit na Twitteru, a evo o čemu se radi.

Sve je počelo kad je usred nereda i prosvjeda na ulicama Washingtona nakon ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda, američki predsjednik Donald Trump, u pratnji mnogobrojnih čuvara otišao do crkve Sv. Ivana te se po izlasku iz crkve slikao ispred nje s Biblijom u ruci.

Svi su odmah skužili da je Trump pritom Bibliju držao naopako (a navodno je u toj crkvi do sada bio samo jednom u životu), pa su korisnici Twittera pokrenuli urnebesan izazov koji se svodi na to da se netko fotka s knjigom koju nikada nije pročitao ispred mjesta na kojem nikada nije bio. I onda to izgleda ovako:

 | Autor:

Izvorni tvorac ovog izazova je mladić Levi Hambrick, koji je prvu fotografiju s oznakom #POTUSChallenge objavio 2. lipnja. 2020. godine, piše Bored Panda.

POTUS Challenge zajednica na Redditu trenutno broji gotovo 10 tisuća članova i ta brojka neprestano raste, što i ne čudi s obzirom na to da su objave korisnika uistinu urnebesne.

U osnovi, poanta ovog izazova je fotografirati sebe ispred mjesta na koje nikada ne idete, dok držite knjigu koju nikad niste pročitali. Jer - zašto ne?

Hoćete li i vi isprobati ovaj izazov?

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?