Prvi 593 pregleda 24. kolovoza 2019.

Potvrđeno je: Uskoro stižu nastavci serije 'Lizzie McGuire'

izulaifilms/Instagram

Već se dugo šuškalo o snimanju novih nastavaka popularnog sitcoma, ali sad je stigla službena potvrda. Fanovi su 'poludjeli od sreće'!

Neki od nas su odrasli uz filmove i serije u kojima je glumila Hilary Duff, a među njima i sa sitcomom 'Lizzie McGuire'. Glumica danas ima 31. godinu i veliki broj fanova kojima je otkrila sretnu vijest - Lizzie se vraća na male ekrane, piše HER.

Na Instagramu je podijelila video najboljih trenutaka iz teen sitcoma i napisala:

"Iznenađenje!!! Pokušavala sam zadržati uzbuđenje jako dugo, sve dok se na ovom radilo! Preuzbuđena sam jer se vraćam kući, natrag sa svojom djevojkom i to u njenim 30-tima", rekla je dodavši puno hashtagova.

Fanove je oduševila ova vijest jer je većina njih odrasla uz lik Lizzie, pa tako i ova cura:

"Nitko ne zna koliko sam odrastajući obožavala gledati Lizzie McGuire... Jedva čekam!".

Druga obožavateljica je nadodala:

" Sve moje molitve uslišene!!! Novi nastavci Lizzie McGuire je sve što sam ikad željela u životu!!! Moj život je sada ispunjen!!!".

Oni koji su gledali ovu seriju presretni su. Oni koji nisu, sigurno će biti čim pogledaju prvu epizodu.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Maaaaa toooooo