Prvi 55 pregleda 04. siječnja 2016.

Justin i Hailey uhvaćeni u strastvenom poljupcu

Justin Bieber

Vikend u krugu obitelji završio je na najbolji mogući način...

Dugi niz godina Justin Bieber (21) i Hailey Baldwin (19) bili su isključivo dobri prijatelji, ali čini se kako su se stvari drastično promijenile.

 

New Years 💥

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Šuškanja o njihovoj romantičnoj vezi počela su tijekom novogodišnjeg vikenda koju su proveli u krugu Justinove obitelji.

 

#squadgoals

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Na društvenim mrežama neprestano su se hvalili zajedničkim trenucima, a oduševljenim obožavateljima nije trebalo dugo da shvate o čemu je riječ.

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ipak, službene potvrde njihove ljubavi nije bilo sve do trenutka kad je pjevač na svom Instagramu objavio fotografiju njihovog strastvenog poljupca.

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ako je suditi po svim ovim fotkama, bio je ovo vikend za pamćenje! :)

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com