Prvi 1939 pregleda 17. studenoga 2021.

Potvrđeno je, stiže Harry Potter reunion

youtube

Od izlaska prvog 'Harry Potter' filma prošlo je dvadeset godina, a sada je cijela ekipa, koja je te filmove stvorila, odlučila napraviti veliki reunion

Dvadeseta godišnjica izlaska prvog 'Harry Potter' filma se bliži, a kako bi ju obilježili, cijela glumačka postava, redatelji, producenti i svi koji su sudjelovali u izradi ovih popularnih filmova, napravit će veeeeliki reunion, piše Seventeen.

Reunion nastavak će se zvati 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' a čak je dobio i svoj teaser u kojemu se spominju samo neka od imena koja će se pojaviti, a ona uključuju Daniela Radcliffea (Harry), Emmu Watson (Hermione), Ruperta Grinta (Ron), Helenu Bonham Carter, Robbieja Coltranea, Imeldu Staunton, Toma Feltona, Jamesa i Olivera Phelpsa, Bonnie Wright, Chrisa Columbusa i mnoge, mnoge druge.

Ponovnom druženju se svi jako raduju, a Emma Watson, koja je utjelovila lik Hermione, objavila je dirljiv post na svom Instagramu.

"Harry Potter je bio moj dom, moja obitelj, moj svijet i Hermione (još uvijek) moj najdraži lik svih vremena. Mislim da je jedan novinar jednom rekao da je iritantno koliko puta tijekom intervjua sam spomenula koliko sam sretna... ALI JAKO DOBRO SAM TO ZNALA! I još uvijek znam", napisala je Emma.

Reunion nam stiže prilično brzo, već 1. siječnja 2022. godine, i bit će dostupan na streaming servisu HBO Max.  Bolje vijesti nismo mogli čuti danas!

 

 NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?