Prvi 3728 pregleda 17. svibnja 2021.

Povratak Massima i Laure: Najavili nastavake '365 dana'

youtubescreenshot/Canva

Ako ste jedan od velikih fanova '365 dana' ova vijest će vas iznimno razveseliti. Sad ćete konačno moći saznati što se dogodilo s Laurom i hoće li je sudbina vratiti Massimu.

Poljska drama '365 dana' podigla je puno prašine prošle godine kad je izašla na Netflixu. Erotika, ljubav i kriminal prikovali su za ekrane obožavatelje i obožavateljice diljem svijeta, a sad bi trebali dobiti nova dva nastavka, piše Her.

U prvom nastavku gledali smo Poljakinju Lauru koju tijekom odmora otima Talijanski gangster i daje joj uvjet da se zaljubi u njega u samo 365 dana. Prvi dio završi neočekivano tako što gledatelji ne znaju je li Laura preživjela kraj filma. Iako su se neki zaljubili u ovu priču, neke je zgrozila. Ljudi su pisali peticiju da se snimanje nastavaka zabrani jer potiče nasilje i seksualno zlostavljanje, ali filmovi će se ipak snimiti.

Ovdje pogledajte trailer prvog nastavka:

'365 dana' je zauzeo mjesto na listi 'top 20' u 90 zemalja diljem svijeta. U novim nastavcima Massimo i Laura bi se ponovno trebali pronaći, ali njihova priča će postati iznimno komplicirana zbog Massimovih obiteljskih odnosa i misterioznog muškarca koji će htjeti osvojiti Laurino srce.

I novi nastavci će se bazirati prema knjigama iz trilogije Poljske autorice Blanke Lipinske koja je sudjelovala u pisanju prvog scenarija s Mojcom Tirs.

Jedan od Netflixovih direktora, Łukasz Kluskiewicz, je medijima otkrio:

"365 dana je bio jedan od najpopularnijih filmova na Netflixu 2020. godine. Blisko surađujemo s Blankom Lipinskom, autoricom trilogije da bi prenijeli nastavak Massimove i Laurine priče na filmsko platno. Njihov put je pun uspona i padova, naši likovi uče i rastu zajedno", rekao je Łukasz.

Blanka Lipińska je rekla da je iznimno ponosna i sretna što može fanovima predstaviti svoj rad i nastaviti priču para, a moramo priznati da smo i mi uzbuđeni vidjeti što nam je pripremila.

 

 | Autor: joomboos joomboos

Tvoja reakcija?