Prvi 1949 pregleda 19. svibnja 2020.

Poznata glumica se razvodi: Muž ju izbacio iz stana

Charles Guerin/Press Association/PIXSELL

Glumica Mary-Kate Olsen, koju smo upoznali još kao malu bebu u popularnoj obiteljskoj seriji ‘Puna kuća’ i francuski bankar, Olivier Sarkozy, razvode se nakon pet godina braka.

Veza između Mary-Kate i Oliviera započela je 2012. godine, kad je Mary-Kate imala tek 25 godina, dok su njemu bile 42. Premda se u javnosti činilo kako imaju kvalitetan odnos i skladnu vezu, stvari su ipak krenule po zlu, piše Cosmopolitan.

via GIPHY

Naime, Mary-Kate je zatražila je hitni postupak za razvod braka, nakon čega ju je njezin suprug navodno izbacio iz stana u New Yorku i to na način da je prekinuo ugovornu obvezu za najamninu bez da je nju upozorio na to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

33-летняя Мэри-Кейт Олсен подала на развод с Оливье Саркози еще в апреле и пытается ускорить процесс — сейчас дело тормозит пандемия. По словам Мэри-Кейт, без пяти минут экс-супруг выселит ее из нью-йоркских апартаментов в понедельник и уже молча расторг договор аренды. Так заканчивается роман длиной в восемь лет — пара начала встречаться в 2012-м и сыграла свадьбу три года спустя. Когда дали трещину отношения Олсен с банкиром и братом бывшего президента Франции Саркози, который старше нее на 17 лет, пока неизвестно. #superru #marykateolsen А как вы относитесь к бракам с большой разницей в возрасте?

Objavu dijeli Звезды Новости (@insta_zvezdagram)

Mary-Kate je do 18. svibnja morala iseliti iz nekad zajedničkog doma, a s obzirom na situaciju s pandemijom i kratak rok u kojem bi trebala obaviti selidbu, napisala je molbu s ciljem da se datum iseljenja prebaci na 30. svibnja.

Nažalost, njezina molba je odbijena tako da je glumica izrazila otvoren strah s obzirom na situaciju u kojoj se našla. A što je pak Oliviera nagnalo na takav nehuman potez nakon pet godina braka, zasad možemo samo nagađati...

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?