Prvi 1068 pregleda 23. ožujka 2019.

Poznata youtuberica veganka uhvaćena kako jede meso

rawvana/Instagram

Smatra da su njene namjere uvijek bili pozitivne...

Poznata youtuberica Yovana Mendoza koju svi znaju pod imenom Rawvana uhvaćena je kako jede meso. Sigurno se pitate što je tu čudno, pa većina ljudi jede meso? Neobično je zato što je jela meso, a snima videa i objavljuje fotografije kojima promovira veganstvo i druge uvjerava koliko meso 'ne valja', piše Buzzfeed. Rawvana je jako razljutila svoje fanove koji su je optužili da ih je prevarila.

Nakon što je uhvaćena kako jede ribu, youtuberica se obranila da nije mislila ništa loše. Kasnije je rekla da već neko vrijeme razmišlja o odustajanju od veganstva, ali o tome nije htjela javno govoriti. Bar ne još.

Jedan njezin pratitelj je napisao: "Rawvana jede ribu i nije više veganka, ali i dalje prodaje svoje savjete za vegansku prehranu zadnja dva mjeseca. Ne možeš ovako nešto raditi"

Rawvana se odlučila na promijenu prehrane nakon što joj se narušilo zdravlje i nakon što joj je liječnik rekao da mora promijeniti svoje prehrambene navike. Otkad ponovno jede jaja i ribu zdravlje joj se, tvrdi, poboljšalo. Ali, fanovi su neumoljivi i teško će joj ovo moći oprostiti...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍓3 BREAKFAST for WEIGHTLOSS! Quick & Easy perfect for on the go Full recipes on my blog👉www.rawvana.com _ 😁We are on Day 16 of the 21 Day Raw Vegan 21 Day Detox & Yoga Challenge! You’re all doing amazing! I am so proud of you! Keep going and remember your goals, you got this! _____________________________ 🍌3 DESAYUNOS BAJAR DE PESO! Rápidos, fáciles y perfectos para llevar! Recetas completas en mi blog👉www.Rawvana.com _ 😀Ya estamos en el Día 16 del Reto de 21 Días Crudivegano Detox y Yoga🙌🏽Estoy súper orgullosa de ti, sigue así, tu puedes! #vegan #plantbased #recipes #breakfast #desayunosaludable #saludable #vegano #weightloss

A post shared by YOVANA MENDOZA AYRES (@rawvana) on

Fanovi je i dalje optužuju za obmanu, a ti nam reci; što ti misliš, je li Rawvana pogriješila što je i dalje snimala vlogove u kojima promovira veganstvo kad je i sama od istog odustala?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajoj xD