Prvi 1500 pregleda 18. siječnja 2023.

Baka Prase se oglasio nakon što mu je zapaljen restoran

bakaprase/instagram, youtubescreenshot

Vijesti o napadu na restoran brze hrane srpskog youtubera odjeknula je medijima i društvenim mrežama, a sada se oglasio i Bogdan koji misli da zna tko stoji iza napada, ali, ipak, još nije siguran. Cijeli događaj je komentirao na svom kanalu gdje je pokazao kako je izgledao napad na restoran koji je već krenuo obnavljati.

Baka Prase objavio je novi video na svom YouTube kanalu u kojem je objavio snimku trenutka u kojem je na njegov restoran brze hrane bačen molotovljev koktel. Šteta restorana koji se nalazi na Tošinom bunaru u Beogradu je velika, a youtuber je sretan što nitko nije stradao tijekom napada već je šteta samo materijalna. 

Pogledajte video:

Snimke nadzornih kamera pokazuju da u restoranu, u trenutku napada, nije bilo nikoga. Na tome je Baka jako zahvalan, ali i šokiran na samu pomisao što se sve moglo dogoditi da se netko od radnika vratio ili ostao duže na poslu. Ovako je šteta, kako procjenjuje, 15.000 eura. Restoran ima 15 zaposlenika, a Baka je razočaran kako je to utjecalo na njih. No rekao je da će svima biti isplaćene plaće , iako trenutno ne rade. Kako je rekao, radnici nisu krivi za ovakav napad:

"Petnaest obitelji se hrani radeći u ovom lokalu", rekao je. 

 | Autor: youtubescreenshot youtubescreenshot

Na videu se može vidjeti kako netko prilazi vratima restorana, baca ciglu i tako razbija staklo pa potom ubacuje molotovljev koktel. Kako piše Roosvaj, policija smatra da je riječ o profesionalcu, ali Baka se s time ne slaže. Kako je rekao u videu, smatra da je zbog načina na koji je koktel bačen, riječ o amateru. Posebno se zahvalio vatrogascima koji su brzo reagirali i ugasili požar pa se on tako nije uspio raširiti i zahvatiti obližnje kuće.

 | Autor: bakaprase/Instagram bakaprase/Instagram

Restoran 'Kod Bake' biti će otvoren tek za kojih dva do tri dana, sve dok se šteta ne sanira i sve obnovi. Baka je najavio i otvaranje novih mjesta na kojima će ljudi moći uživati u fast foodu. 

Tvoja reakcija?