Prvi 576 pregleda 04. siječnja 2020.

Praščića mama ostavila sat nakon rođenja, jedva ga spasili

ilustracija/unsplash

Kuda idu male 'divlje' svinje? Ovo je priča o malom Pistachiju. Današnjem jednogodišnjem borcu kojem se svijet okrenuo naglavačke od samog rođenja.

Sat vremena nakon dolaska na svijet, beba Pistachio ostao je sam. Njegova majka, rasplodna krmača, više puta je donosila male praščiće na svijet, a pri kraju svog životnog vijeka, prije nego li je svijet stigao upoznati Pistachija, razboljela se i oslijepila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Uspjela je roditi, a svinjica je spašena nakon poziva farmera, vlasnika krmače, koji nije primijetio da mu ona nosi 12 mladih. Od svih mladih, na životu je ostao samo Pistachio. Malenom i samom Pistachiju sudbina nije dodijelila dobre karte. No, sreća se okrenula i u njegovu korist jer je na kraju završio na farmi u udruzi Rancho Relaxo u američkom New Jerseyju.

Malo ljubavi i nježnosti našao je u rukama udomiteljice Caitlin Cimini koja ga je objeručke prihvatila. Udruga za udomljavanje životinja, osim za Pistachija, brine i o kokoški Esmeraldi, puranu Parisu, kozi Ronu... Najboljeg prijatelja Pistachio je pronašao u psiću CJ-u s kojim se zajedno svaki dan igra. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?