Prvi KORONA VIRUS 522 pregleda 24. ožujka 2020.

Pratite popularne predstave ZKM-a na JoomBoosu!

U suradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih, JoomBoos svakog ponedjeljka i srijede na YouTube kanalu objavljuje kazališne predstave koje njihove mlade pratitelje zabavljaju i educiraju, a one nešto starije vraća u djetinjstvo.

Prva kazališna predstava ZKM-a, 'Junaci Pavlove ulice', na JoomBoosu je objavljena u ponedjeljak, 23. ožujka, a u samo nekoliko sati skupila je desetak tisuća pregleda i na tisuće lajkova i oduševljenih komentara JoomBoosovih pratitelja.

PRVA PREDSTAVA BILI SU 'JUNACI PAVLOVE ULICE'

Ove se predstave prikazuju u sklopu akcije JoomBoosa i 24sata pod nazivom #zajedno24sata, a cilj je educirati i zabaviti mladu publiku, njihove roditelje i korisno im popuniti vrijeme koje provode u samoizolaciji za vrijeme epidemije korona virusa koja je pogodila Hrvatsku.

Suradnja najpopularnijeg medija i najpopularnijeg kazališta za mlade u Hrvatskoj

U vrijeme kada većina ljudi vrijeme mora provoditi kod kuće, JoomBoos im je odlučio malo olakšati i uljepšati to vrijeme te, kao najpopularniji medij za mlade u Hrvatskoj pokrenuti suradnju s najpopularnijim kazalištem za mlade na ovim prostorima. Iz te suradnje rodili su se streamovi predstava u kojima će JoomBoosovi pratitelji sada moći uživati svakog ponedjeljka i svake srijede. Prva je predstava na rasporedu, podsjetimo, bila 'Junaci Pavlove ulice'. 

Prikazat će još zabavnih i edukativnih predstava; Emil i detektivi, Knjiga o džungli...

 | Autor: ZKM ZKM

Ova hit predstava ZKM-a, nastala prema istoimenom pustolovnom romanu i dječjem klasiku Ferenca Molnara, iz radnje knjige preuzela je ideju dječjeg svijeta u malom. U predstavi glume talentirani, mladi ZKM-ovi glumci i polaznici njihovog glumačkog učilišta, a i u ovoj i u ostalim predstavama koje će se prikazivati na JoomBoos YouTube kanalu mladi će talenti zabavljati i educirati JoomBoosovu publiku, adolescente i generaciju Z.

Pratite JoomBoos svakog ponedjeljka i srijede u 20:00 sati

 | Autor: ZKM ZKM

Još neke predstave ZKM-a koje će u narednim tjednima biti prikazane na JoomBoos YouTube kanalu su: Emil i detektivi, Priroda i društvo, Alisa u Zemlji čudesa, Alan Ford, Knjiga o džungli, Zdrav i čist dom, 'Kako se pripremao - Petar Pan' te 'Kako se pripremala predstava - Emil i detektivi', a u svim ovim predstavama na JoomBoosu možete uživati ponedjeljkom i srijedom točno u 20:00 sati. Stay tuned, gledamo se. I budite odgovorni, ostanite doma!

 

Predstave na YouTube kanalu nisu namijenjene komercijalnoj upotrebi, emitirat ćemo ih u edukacijske, humanitarne ali i zdravstvene svrhe u suradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih. Naime, svaka izolacija koja podrazumijeva drastično reduciranje socijalnih kontakata može imati negativan utjecaj i na naše na psihičko zdravlje, a umjetnost u takvim situacijama omogućuje ljudima da se s mnogo manje stresa prilagode izvanrednoj situaciji u kojoj su se našli oni i njihove obitelji.

Tvoja reakcija?