Prvi JoomBoos Videostar Show 1011 pregleda 08. ožujka 2021.

Prava senzacija: Sergej i Uki najjači su TikTok par u regiji

Uki Q i Sergej Pajić u spotu plešu, brčkaju se u bazenu i 'pucaju' vodenim pištoljima, a kad su oni objavili ovu pjesmu i na svom TikToku, ista je naprosto 'buknula'. Trenutno hit ima više od 16 milijuna pregleda

Popularni regionalni glazbenik Vuk Mob prvi je u regiji koji se dosjetio snimiti pjesmu o TikToku, a njegov hit 'TikTok Instagram' dosad je na YouTubeu poslušalo više od 16 milijuna ljudi. Ne bi taj hit možda bio toliko popularan da u spotu nisu jedni od najjačih regionalnih tiktokera i definitivno najpopularniji TikTok par, Uki Q i Sergej Pajić. Njih dvoje u spotu se brčkaju u bazenu, 'pucaju' vodenim pištoljima i plešu uz zarazne taktove Vukova hita. Kasnije su na pjesmu snimili i par TikTokova, pa je stvar 'eksplodirala'. Njih dvoje na toj društvenoj mreži trenutno prati više od 2 milijuna ljudi, a najviše ih vole gledati upravo kad snimaju zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Mi smo nekako drugačiji na sceni i mislimo da to publika najviše cijeni. Svi ostali su nekako pink, Hello Kitty, a onda smo se odjednom pojavili mi koji smo, kako nas neki vole opisivati, pomalo dark. I to se ljudima svidjelo", objasnili su Uki i Sergej u jednom intervjuu za Imperia TV. A njihovu spontanost i posebnost prepoznali su milijuni obožavatelja. Tako svaki njihov video skupi i više od pola milijuna pregleda te na tisuće lajkova i pozitivnih komentara. 'Imaju tu neku posebnu energiju zajedno', kunu se njihovi fanovi.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S UKI Q:

Nakon što su otplesali u spotu za prvi TikTok glazbeni hit i snimili prvu zajedničku stvar 'Ja i ona', Uki i Sergej pridružili su se JoomBoosu na novom projektu. JoomBoos je, naime, pokrenuo prvi TikTok talent show u regiji, JoomBoos Videostar, a upravo su Uki i Sergej jedna polovica žirija. Uz Barbi Afriku i Mimiermakeup, također velike TikTok zvijezde, vodit će buduće kandidate na njihovom putu do trona.

"Sve one koji misle da imaju 'ono nešto' što je potrebno da postanu TikTok zvijezde, pozivamo da se obavezno prijave na novi Videostar show, što prije", poručio je ovaj slavni tiktokerski par i jedva čekaju upoznati zabavne, drugačije, lude i posebne kandidate koji će na ovoj popularnoj društvenoj mreži nastaviti njihovim stopama.

Ukoliko još niste, a razmišljate o tome da se prijavite, učinite to što prije. Prijave su otvorene još samo do 12. ožujka, a možete ih slati na službenu stranicu; videostar.joomboos.hr. Pridružite se genijalnoj JoomBoos ekipi te se uključite u borbu za nagrade vrijedne vrtoglavih 130.000 kuna. Postanite nova TikTok zvijezda i ispričajte svoju viralnu priču!

 

  Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?