Prvi 811 pregleda 29. svibnja 2020.

Prekinuli Lili Reinhart i Cole Sprouse: Daljina im 'presudila'

THECWRIVERDALE/INSTAGRAM

Zvijezde serije 'Riverdale', čija je ljubav započela upravo na setu te popularne serije, a zatim se nastavila u stvarnom životu, svoju su priču ipak odlučili privesti kraju.

Premda nikada nisu previše otvoreno govorili o svojoj vezi, detalje o ljubavi glumačkih zvijezda Lili Reinhart i Colea Sprousea mediji su najčešće mogli saznati od izvora sa strane, piše Cosmopolitan.

Tako je bilo i u ovom slučaju, kad je vezi Lili i Colea navodno došao kraj.

Razlog samog prekida krije se u njihovoj razdvojenosti tijekom pandemije korona virusa. Naime, par se prilikom donošenja mjera o izolaciji odlučio izolirati svatko sa svojom obitelji, tako da posljednja dva mjeseca, koliko je trajala globalna karantena, nisu provodili vrijeme zajedno. U prijevodu, mogli bismo reći kako im je ‘presudila daljina’.

Da je upravo ovo razlog prekida potvrdio je i bliski izvor rekavši:

"Lili i Cole su imali stabilnu vezu kad se Riverdale prestao snimati, ali kad se pandemija počela širiti i nakon što je uvedena karantena, odlučili su se odvojeno izolirati i tu su stvari krenule u krivom smjeru. Daljina jednostavno nikada nije bila dobra za njihovu vezu. Kad god bi bili jedno uz drugo, veza je funkcionirala, no čim bi se razdvojili, sve bi krenulo nizbrdo.”

Nama se ovo čini kao samo jedan od razloga koji je presudio, jer činilo se da u njihovom odnosu mnogo toga ne funkcionira, pogotovo s obzirom na njihove dosadašnje manje prepirke i prekide.

Ali žao nam je, baš su bili slatki...

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?