Prvi 1890 pregleda 18. studenoga 2021.

Prekinuli su Shawn Mendes i Camila Cabello

Doug Peters/Press Association/PIXSELL/Canva

Nakon više od dvije godine romantike, prekinuli su Camila i Shawn, najslađi par na američkoj glazbenoj sceni, kako su ih neki nazivali

"Pozdrav ljudi, htjeli smo vam reći kako smo nas dvoje odlučili prekinuti našu romantičnu vezu, no, naše prijateljstvo ostat će snažnije nego ikad. Svoju smo vezu započeli kao najbolji prijatelji, a to ćemo i nastaviti biti. Zahvalni smo na vašoj podršci koju ste nam pružali od samog početka", napisali su Shawn Mendes i Camila Cabello na svojim Instagram profilima i tako objavili da su, nakon više od dvije godine provedene zajedno, prekinuli vezu.

 | Autor: Instagram Instagram

 | Autor: Instagram Instagram

Ova je objava prilično iznenadila njihove obožavatelje, jer su njih dvoje, još na Halloween, izgledali iznimno povezano i sretno. 

Podsjetimo, prva šuškanja o njihovoj vezi krenula su nakon njihova zajednička hita 'Senorita', a od 2019. godine do ove su objave djelovali kao jedan od najslađih i najsavršenijih parova na američkoj glazbenoj sceni, barem ako je pitati njihove obožavatelje. 

"Iako će i dalje biti prijatelji, jako sam tužna što su prekinuli, bili su divni zajedno", napisala im je jedna obožavateljica. 

Twitter i ostale društvene mreže su, očekivano, prepune reakcija na ovaj celebrity prekid. Ovo su neke od najboljih:

Neki baš i nisu tako jako iznenađeni...

Naime, s obzirom na šuškanja koja se već jako dugo šire društvenim mrežama, o tome da je slavni pjevač gay, neki fanovi baš i nisu iznenađeni ovim prekidom...

Neki su, pak, u potpunoj nevjerici

Neki jedva čekaju reakcije na ovaj prekid koje će se nizati na svim razinama interneta

Mnogi su već spremni na albume i pjesme o prekidu 

A što vi kažete na ovaj najnoviji celebrity prekid? Jeste li ga očekivali ili su vam njih dvoje izgledali kao savršen par?

 

 NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?