Prvi 570 pregleda 10. ožujka 2020.

Premijera je vani: Još samo dan do izlaska proljetnog hita!

dinopetrich/instagram

Sutra u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu izlazi novi proljetni hit u izvedbi talentiranog i zgodnog Dine Petrića - Vino i noć, a odsad se možete uključiti na premijeru na JoomBoos YouTube kanalu!

Odsad je i službeno vani premijera novog JoomBoosovog proljetnog hita 'Vino i noć' Dine Petrića, a ako želite prvi čuti novi hit i vidjeti zarazno dobar spot, uključite se na premijeru na YouTube kanalu JoomBoosa!

UKLJUČITE SE NA PREMIJERU:

Nakon što je Dino Petrić oduševio Hrvatsku u prvoj sezoni The Voicea svojim vokalom i energijom - predstavljamo vam novi proljetni hit kojim će zaluditi cijelu regiju!

Glazbu i tekst radili su Raay, Nenad Ninčević te Raay Music, a za video spot su zaslužni kreativci i profesionalci iz Neo Visualsa. 

Uskoro ćete vidjeti i čuti kako to sve skupa zvuči i izgleda

Kako to sve skupa zvuči i izgleda moći ćete doznati već sutra, u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Dotad chatajte na premijeri i pročitajte veliki intervju s Dinom Petrićem, u kojem je otkrio kakav glazbeni preokret je napravio, oblijeću li ga obožavateljice te sve one pikanterije koje vas zanimaju!

Možda te zanima... Dino Petrić: Dobivam svakakve poruke obožavateljica

Tvoja reakcija?