Prvi 1831 pregleda 10. siječnja 2022.

Preminuo je Bob Saget, tata iz serije 'Puna kuća'

24sata/PA/Pixsell/IPA Images

Još se uvijek utvrđuje uzrok iznenadne smrti omiljenog glumca i komičara

Američki glumac i komičar Bob Saget, najpoznatiji po svojoj ulozi oca Dannyja Tannera u seriji 'Puna kuća', preminuo je u 66. godini života, piše Huffpost. Njegovo tijelo pronađeno je u hotelu Ritz-Carlton Orlando na Floridi, gdje je održao stand up nastup. 

Prema izjavi iz ureda šerifa, nije bilo tragova nasilne smrti ili uporabe narkotika. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom, piše CNN

Saget se proslavio krajem '80-ih i početkom '90-ih ulogom samohranog oca Dannyja Tannera u popularnom sitcomu 'Puna kuća', u kojemu s bratom pokojne supruge Jessejem i prijateljem Joeyjem odgaja tri kćeri. Nakon toga postao je voditelj emisije 'Šaljivi kućni video', a nastavak svoje karijere gradio je na stand up komediji i nastupima diljem SAD-a. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bob (@bobsaget)

Od popularnog glumca, putem društvenih mreža, oprostili su se brojni kolege i prijatelji, ali i fanovi. 

"Slomljen sam. U nevjerici. U potpunom sam šoku. Više nikada neću imati prijatelja kao što je on. Volim te puno, Bobby", napisao je na svom Twitteru John Stamos koji je u seriji 'Puna kuća' odigrao ulogu ujaka Jesseja. 

"Počivaj u miru, Bob. Zaista je bio jedna od najboljih i najsmješnijih osoba. Jako tužno", napisao je na Twitteru komičar Marc Maron.

"Predivni Bog Saget preminuo je u 66. godini. Imao je veliko, jako veliko srce i divan um komičara. Podario je svijetu radost", oprostio se od Sageta i Jim Carrey.

"Volim te jako puno. Ne želim reći zbogom. 35 godina nije bilo dovoljno", napisala je Candace Cameron, poznatija kao njegova kćer D.J. iz 'Pune kuće'.

 

 

Tvoja reakcija?