Prvi 405 pregleda 29. studenoga 2021.

Preminuo je Virgil Abloh, kreativni direktor L. Vuittona

Instagram

Jučer se svijetom proširila vijest da je preminuo talentirani modni dizajner i kreativni direktor Louis Vuittona, Virgil Abloh

Dizajner i kreativni direktor Louis Vuittona te osnivač modne kuće Off-White, Virgil Abloh, preminuo je u 41. godini života, piše Bustle. Ova vijest objavljena je jučer na njegovom privatnom Instagram profilu gdje je napisano kako je od 2019. godine bolovao od srčanog angiosarkoma - rijetkog i agresivnog oblika raka. O svojoj bolesti nikada nije javno govorio, jer je svoju borbu htio voditi u privatnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @virgilabloh

"Kroz cijelu ovu borbu, njegova radna etika, beskrajna znatiželja i optimizam bili su nepokolebljivi. Virgila je pokretala posvećenost njegovim vještinama i misiji da 'otvori vrata' drugima i stvori puteve za veću jednakost u umjetnosti i dizajnu", piše u opisu Instagram objave. 

Bernard Arnault, direktor tvrtke Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), nazvao je Abloha "genijalnim dizajnerom i vizionarom te čovjekom prekrasne duše i velike mudrosti".

Od dizajnera su se oprostili i mnogi celebrityji kao što su Kim Kardashian, Lenny Kravits, Pharel Williams, ali i Hailey Bieber čiju je vjenčanicu prije tri godine dizajnirao upravo on. 

"Nikada neću moći u potpunosti iskazati koliko sam zahvalna što sam ga poznavala i radila s njim. Od nošenja njegovih revija pa sve do trenutka kada je dizajnirao moju vjenčanicu i svih onih trenutaka između, osjećala sam kao da uvijek navija za mene", napisala je Hailey.

Virgil je iza sebe ostavio suprugu Shannon, djecu Lowe i Gray, sestru Edwin, roditelje Neea i Eunice te brojne prijatelje i kolege koji su ga iznimno voljeli i cijenili.

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°