Prvi 535 pregleda 04. studenoga 2019.

Preminuo je youtuber s kanala Grandpa Kitchen

screenshot/youtube/HRT

Svaki obrok koji bi pripremio za video dijelio je siromašnoj djeci u svojoj zajednici.

Tužna vijest potresla je ovih dana YouTube svijet. Preminuo je indijski youtuber Narayana Reddy (73) koji je bio lice iza popularnog YouTube kanala Grandpa Kitchen, javlja Bored Panda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na njegovom je kanalu objavljen dirljiv video o njegovom divnom 'putovanju', a dosad je video već pregledan više od pet milijuna puta.

Hranio je siromašnu djecu u svojoj zajednici

Narayana je bio jako popularan na YouTubeu, što i ne čudi, s obzirom na to da se bavio kuhanjem koje ljudi jednostavno obožavaju gledati.

U svojim je videima uglavnom pripremao gigantske obroke koji su fascinirali ljude, ali on to nije radio samo kako bi impresionirao publiku.

Svaki obrok bio je namjerno toliko velik da je hranu mogao ravnomjerno raspodijeliti svakom siromašnom djetetu iz svoje zajednice.

U dvije godine skupio 6 milijuna subscribera

U samo dvije godine na YouTube kanalu skupio je više od šest milijuna subscribera, a pripremao je zaista svašta; krafne, pohanu piletinu, pizze, burgere...

Njegov vedri duh i plemenito srce ostavili su velik trag na njegovu zajednicu, a njegov će sadržaj zauvijek ostati lijepo sjećanje na ovog divnog i brižnog čovjeka. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?