Prvi 1099 pregleda 28. ožujka 2020.

Prepao vlasnike: Psić umrljan pitajom prilegao nakon jela

candythecorgy/instagram

Nakon početnog šoka, vlasnik je shvatio o čemu se radi i onda to sa svima podijelio online.

Candy the Corgi iz Vijetnama dobro je prepao svoje vlasnike nakon što se odlučio 'odmoriti' nasred kuhinje nakon jela, sav umrljan crvenom pitajom.

Candy ima tek dva mjeseca i prvi put je probao pitaju, koja ga očito toliko napunila da je odmah poslije jela moram odmoriti. Kada ga je vlasnik vidio kako leži nasred kuhinje zaprljan crvenom pitajom, prepao se te mu nije bilo svejedno - jer je prvo pomislio na ono najgore... No, ubrzo je shvatio da se Candy samo dobro najeo i da ništa ozbiljnije od toga, nasreću, nije u pitanju! 

Dobro prepao vlasnike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was really worried #corgi #dogs #puppies #gody

A post shared by Candy (@candythecorgi_official) on

"To svijet mora vidjeti, jako je smiješan pa sam ga moram fotografirati", rekao je vlasnik za Bored Pandu. Presladak Candy ima i Instagram profil, gdje ga prati nekoliko tisuća obožavatelja. 

Hit na Instagramu

"Eto, zato volim pse, uvijek me mogu razveseliti. Ovako očito izgleda četvrti dan samoizolacije", napisala je jedna obožavateljica ispod njegove fotke na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet gody

A post shared by Candy (@candythecorgi_official) on

Inače, pitaja ili zmajevo voće je plod kaktusa, vrste koje pripadaju rodu Hylocereus, a nazivaju ga također i 'kraljevskim voćem'.
Porijeklom je iz Meksika, ali ima ga i u dijelovima Južne i Srednje Amerike, a također se uzgaja u brojnim azijskim zemljama.

I ponekad može biti dosta zeznuto, kao što smo imali prilike vidjeti! :P

Tvoja reakcija?