Prvi 797 pregleda 17. travnja 2019.

Preslatko: Billie Eilish konačno upoznala svoju prvu ljubav!

scooterbraun/Instagram

Billie nikad nije skrivala kako joj je Justin najveći idol i prva ljubav

Dok Shawn Mendes definitivno nije na popisu omiljenih pjevača Billie Eilish, postoji jedna osoba koja je i više od toga. To je njezin idol i simpatija - Justina Bieber. Iako je više puta bilo naznaka kako bi se mogli upoznati, do toga nikad zapravo nije došlo, a Billie bi se svaki put iznova razočarala, piše Seventeen.

Njih dvoje konačno su se i upoznali na Coachell 2019., a taj trenutak bio je dirljiviji nego što vjerojatno možete zamisliti. Ne preostaje nam ništa drugo nego pogledati ovu emotivnu snimku na kojoj nitko nije izustio ni riječi. Ali je baš zato još posebnija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful moment. She finally met the kid! @wherearetheavocados @justinbieber 😊

A post shared by Scooter Braun (@scooterbraun) on

Ovo je vjerojatno najslađi video koji ćete vidjeti danas. Samo nekoliko sati nakon Billienog nastupa na Coachelli, Justin Bieber je snimio tweet za nju u kojem joj je poručio: "Ponosan na tebe."

Možda sad i on postaje njezin fan? Awwww...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

   | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Daaaa slatkooo <3