Prvi 3474 pregleda 17. svibnja 2020.

Njemački ovčar Sarge, brine o malenoj napuštenoj srni

buckys_porch/Instagram

Njemački ovčar je jedna od najpoznatijih pasmina na svijetu, a proslavio ga je nezaboravni Inspektor Rex u istoimenoj seriji koja se počela prikazivati prije 16 godina

U ovoj priči njemački ovčar se, umjesto za zatvaranje kriminalaca, bori za život napuštenih životinja. Naime, u pitanju je Sarge, pas koji zajedno sa svojim vlasnicima živi na farmi životinja u Ohiu te se brine za sve napuštene i ozlijeđene životinje koje dospiju na farmu, piše BoredPanda.

„Živimo na maloj farmi u Ohiju, ali životinje ne držimo kako bi ih kasnije iskoristili kao hranu. Naše su životinje okružene isključivo ljubavlju i nježnošću, kao što bi trebale biti sve životinje", objasnila je Cheryl Stephen, vlasnica farme.

Cheryl je priznala kako je još kao djevojčica imala običaj dovoditi kući napuštene i ozlijeđene životinje, a danas to čini zajedno sa svojom obitelji.

Svog vjernog psa čuvara, Sargea, koji trenutno brine za maleno napušteno lane, doveli su kući prije desetak godina i on je jedini čistokrvni pas kojeg su ikad imali.

Fotografije kako Sarge brine o srni postale su hit na internetu, a srna je postala dio njihove farme kad ju je obiteljski prijatelj pronašao kako leži nasred ceste. Neko je vrijeme pričekao uz cestu ne bi li mu se vratila majka, no kako se to nije dogodilo, odlučio je životinjicu dovesti kod Cheryl na farmu.

Tada je započelo preslatko prijateljstvo između psa i srne koji žive u idili s ostalim životinjama i obitelji Stephen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The “Goodest Shepherd” ❤️ #compassionrules @cade.stephen53 #myboy #goodestdog

Objavu dijeli Bucky & Friends (@buckys_porch)

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

Tvoja reakcija?