Prvi 2272 pregleda 23. veljače 2019.

Prestrašna priča o dečku koji se pretvorio u čudovište

zombie_inspiration/Instagram

Prevareni dečko vratio se u obliku čudovišta

Markova pojava ledila je krv u žilama. Kad je doznao da sam ga prevarila, pretvorio se u zvijer. Gusta magla prelijevala se stubama koje su vodile niz strmu gornjogradsku ulicu do dvorišta u kojem je bio on. Niti jedna lanterna nije svijetlila. Nikoga više nije bilo na ulicama. Svi su se skrili su svoje domove jer je strah bio jači od znatiželje. Nisam uspjela vidjeti ama baš ništa pred sobom dok sam se spuštala u dvorište, kako bi se suočila s njim.

Odjevena samo u bijelu haljinu odlučila sam krenuti i zaustaviti ga u njegovu naumu za koji sam samo ja znala. Nitko mu ni za dana nije htio prići jer sama njegova pojava ledila je krv u žilama svakom tko bi ga pogledao. Ožiljci koje je imao po licu još iz rane mladosti nisu bili ništa nasprem onih na njegovoj duši. Duši pune boli i mržnje. 

Čuo je da dolazim i znao je da sam to ja i da ću ga pokušati zaustaviti u krvavom pohodu. Patnja i bijes svijetlili su iz njegovih očiju neobjašnjivim svjetlom, a meni tjerali strah u kosti. - Nemoj! - povikala sam kroz maglu. Znaš da time nećeš osvetiti nikoga, a on, on je tako i tako nevin jer ja sam ta koja je kriva za sve. 

Oči su mu još više zasvijetlile i kroz maglu se mogao vidjeti njegov bijes. Potrčao je prema meni i zamahnuo rukom... U sekundi mi je sve prošlo pred očima, sve neprospavane noći s njim, svi trenuci koje smo proveli zajedno i ta strašna tragedija zbog koje je postao to što danas jest! I kada sam već osjetila zamah njegove ruke na svom licu, uspjela sam se izmaknuti i istrgnuti mu s vrata jedino što mu je nešto značilo i davalo mu snagu.

Broš sa slikom njegove majke koja ga jedino nije vidjela kao čudovište nego kao svoga sina. Potrčala sam prema ulici jer sam znala da će krenuti za mnom i samo sam se nadala da me noge neće izdati te da ću uspjeti pobjeći s brošem. - Stoj! - viknuo je nadzornik iz doma, koji me vidio kada sam se iskrala van. Jednim potezom ga je srušio i uspio zadržati dok nisu došli po njega. Nakon te večeri svi su se osjećali sigurnije i mirnije hodali ulicama našeg grada jer njega više nije bilo tu, moje bivše ljubavi koju sam uništila svojom nevjerom.

Ako voliš horor priče, trk po novi broj Videostar magazina koji je u prodaji na svim kioscima Tiska. U njemu možeš pronaći još strašnije priče i još mnogo, mnogo toga!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve