Prvi 1549 pregleda 11. rujna 2019.

Prestravljeni domaći youtuberi: 'Ovo izgleda užasno bolno'

screenshot/youtube/HRT

Iako su na početku bili jako uplašeni, doktorica Gorički ih je brzo uvjerila da akupunktura nije toliko strašna koliko zvuči.

Svi već znamo da su youtuberi Svenky i Sikrt veliki avanturisti i da vole po prvi put isprobavati zabavne i zanimljive stvari. Dosad su već bili na bungee jumpingu (okej, kako tko), na baletu, igrali su američki nogomet, bili na depilaciji... Ali izazov koji su dobili u najnovijem videu im je bio, priznaju, najstrašniji dosad.

Nije tako strašno kao što zvuči

Iako se na kraju pokazalo da su se pretjerano brinuli i da 'zabijanje igle u glavu' zapravo i nije toliko strašno koliko možda zvuči na početku. Vjerovali ili ne.

Da ne duljimo više - Svenky i Sikrt po prvi su put otišli na akupunkturu!

Što je akupunktura?

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Dečki su otišli u Centru za akupunkturu i homeopatiju, kod doktorice Vesne Gorički, gdje su prvo naučili što uopće znači akupunktura. 

"Ja se bavim klasičnom istočnjačkom medicinom koja obuhvaća uglavnom akupunkturu. Akupunktura koju najviše radim može se raditi iglama, laserom, elektroterapijom. A to je, u principu, metoda koja uopće nije toliko bolna kao što zvuči", objasnila je doktorica Gorički.

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

"Danas na akupunkturu uglavnom dolaze ljudi zbog nekih zdravstvenih problema kao što su: upala sinusa, migrena, glavobolja, križobolja, bolovi spuštenih kapaka. Radimo i tretmane odvikavanja od nezdrave hrane i pušenja", dodala je.

Kad je trebalo krenuti na samo akupunkturu, dečki su priznali da ih je strah, a doktorica se s njima našalila i rekla da se pripreme, jer će biti "strašno bolno". Naravno, nije bilo. 

Kako su dečki reagirali?

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Unatoč strahu, vjerovali su doktorici Gorički i prepustili joj se u ruke. A zatim je krenulo bockanje iglicama.

"Na početku sam osjećao malu bol, a sad ništa", rekao je Sikrt kad mu je doktorica u ruku stavila nekoliko iglica. 

Kako je reagirao Svenky, koji se bojao skočiti bungee jumping te kako je dečkima bilo na ovom neobičnom izazovu, pogledajte u videu!

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Coca-Colom po najvišim standardima Joomboos native studija. 

Tvoja reakcija?