Prvi 4873 pregleda 24. srpnja 2019.

Uz JoomBoos magazin dobivaš knjigu TheSikrta, evo kako

Cijena pretplate je 115 kuna, a osim što ti magazin stiže na kućnu adresu, uz pretplatu na dar dobivaš i besplatnu knjigu omiljenog youtubera TheSikrta

Više ne moraš ići na kiosk jer načitaniji magazin za mlade dolazi tebi! Odsad se možeš pretplatiti na JoomBoos Videostar magazin, a najbolje od svega je što uz pretplatu na dar dobivaš besplatnu knjigu TheSikrta i magazini dolaze direktno na tvoju kućnu adresu!

JoomBoos Videostar magazin

 | Autor:

JoomBoos Videostar magazin izlazi svaka tri mjeseca i donosi najzanimljivije priče JoomBoos youtubera i vijesti o originalnom JoomBoos događanjima i sadržajima, ali i inspirativne priče poznatih i nepoznatih, zabavne putopise i kvizove. Uz svaki broj magazina čitatelji dobivaju razne postere, zanimljive križaljke, najhot YouTube vijesti i poklone iznenađenja.

Ako želiš i ti se možeš pretplatiti na najcool teen magazin na ovim prostorima, a cijena pretplate je, umjesto 189,90, samo 115 kuna! Dakle, uštedjet ćeš 74,90 kuna, a kao dar uz pretplatu dobivaš i zanimljivu knjigu omiljenog youtubera TheSikrta.

Kako se pretplatiti?

 | Autor:

Pretplati se na JoomBoos magazin pozivom na broj 01/ 24 24 244 (radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 7- 17 sati; subota: 7- 12 sati) i postani dio naše pretplatničke obitelji!

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • stevo04

    Da li moze pretplata i za Srbiju
  • mala_loodacha

    top :D