Prvi 2520 pregleda 04. srpnja 2019.

'Prevarila sam svakog dečka s kojim sam bila u vezi'

unsplash/ilustracija

Na internetu postoji toliko članaka o tome kako je prevara najgore što se može dogoditi u vezi i kako poslije nje jednostavno ‘nema natrag’. Ovo je jedna priča o prevarama...

Isto tako se ne kaže uzalud, tko jednom prevari, opet će... Jer, što kad varanje postane navika? Ova je djevojka odlučila s nama podijeliti svoju priču o tome kako je postala varalica.

"Imam 25 godina i moje ime je..ma, zapravo, nije bitno kako se zovem. Ono što je bitno i što sam voljna podijeliti s vama je činjenica da u posljednjih devet godina, otkako sam počela ulaziti u veze s dečkima, nisam preživjela ni u jednoj vezi bez prevare. Nažalost, uvijek sam ja bila ta koja je prevarila i koja je u konačnici prouzročila prekid.

via GIPHY

Izgubila bih interes

Do sada sam bila u vezi četiri puta (od nekoliko mjeseci do maksimalno tri godine). Ne mogu reći da mi je u ijednoj od ovih veza bilo loše ili da se partneri nisu dovoljno trudili. Upravo suprotno. Na prvu bih se uvijek sve činilo idiličnim. Oni bi se trudili oko mene, ja bih vrlo brzo ‘pala’ na slatke riječi i tako bi mi se preko noći promijenio status veze.

via GIPHY

Za svakog svog dečka bih prvih nekoliko mjeseci mislila da je ‘to to’, a onda kao da bi me naglo ošamario val životne monotonije, zbog čega bi se u meni sve više rađala ideja za novim uzbuđenjima i izazovima.

Stalno sam tražila nešto drugačije

Gdje god bih izašla, pogledom bih tražila neku 'bolju priliku' za sebe. Nekog novog tko će se truditi oko mene kao što se moj trenutni dečko trudio na početku. Izlaske s frendicama bih sve češće prakticirala umjesto romantične večeri s partnerom i nekako bi se uvijek pojavio netko novi tko bi mi zapeo za oko.

via GIPHY

Počela bih se dopisivati s tom novom osobom, pa bi se onda dogodio dejt, poljubac, a nerijetko i nešto više. I tako bi došlo do prevare koju bih bez puno okolišanja odmah priznala dečku ni ne trudeći se da ostanemo u vezi i radimo na njoj...

I tako sam se godinama vrtjela u krug vlastitih grešaka, dok nisam shvatila da takav način (ljubavnog) života nema apsolutno nikakvog smisla. Jer nisam bila fer ni prema drugima, ni prema sebi.

via GIPHY

Radim na sebi, trudim se biti bolja

Već neko vrijeme (otkako soliram) posjećujem psihologa što me dovelo do nekoliko zaključaka poput onog da jednostavno još nisam zrela za ozbiljnu vezu. No, s druge strane, nemam još dovoljno samopouzdanja i vjere u sebe kako bih bila sama, a sretna.

Tek kada uspijem zavoljeti sebe ću biti sposobna voljeti i nekog drugog. Znam to, svjesna sam toga. Ali za početak sam odlučila poraditi na sebi i popraviti svoje ponašanje, jer kad se osvrnem na sve što sam radila drugima nekad i kako je to utjecalo na sve, bude mi jako teško.

Ako si u vezi, nemoj varati. Ako varaš, nemoj biti u vezi

Istina je ono što kažu. Prevara može preko noći srušiti sve što se gradilo godinama.

A zapravo je vrlo jednostavno. Ako si u vezi, nemoj varati. Ako varaš, nemoj biti u vezi.”

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tara.markovic@1skole.hr

    RADITE VIŠE KVIZOVA.
  • varta

    Joj baš mi je žao, nadam se da ćete pronaći partnera i biti duže s njim, želim Vam svu sreću svijeta!