Prvi 912 pregleda 09. siječnja 2021.

Prijatelji Ariane i Daltona skeptični: 'Previše brzaju...'

ariana grande / instagram

Prijatelji misle da su se požurili i da sve ovo neće dugo trajati...

Zaruke Ariane Grande i njezinog partnera Daltona Gomeza možda su razveselile fanove diljem svijeta, ali su navodno zabrinule njihove bliske prijatelje, javlja Seventeen.

Izvor blizak paru za Entertainment Tonight je rekao kako su njihovi prijatelji zabrinuti te misle kako su Ariana i Dalton prebrzo objavili zaruke, nakon jako kratke veze. "Iako su trenutno jako zaljubljeni, njihovi prijatelji misle kako su požurili sa zarukama i kako sve ovo neće dugo trajati", izjavio je izvor.

Par je zaruke objavio 20. prosinca prošle godine preslatkim fotkama njih i dijamantnog prstenja kojim su se zaručili. Prvi puta su zajedno viđeni u veljači prošle godine, ali ne zna se točan datum početka njihove veze. 

Iako neki njihovi bliski prijatelji nisu najsretniji zbog njihove odluke, Ariana i Dalton su navodno zaljubljeni 'preko ušiju' i uživaju u svakoj minuti koju provode zajedno. 

"Ariana i Dalton provode mnogo vremena zajedno nakon što su se zaručili i pokušavaju sve držati nekako u tajnosti. Sve drže u svoja četiri zida i jednostavno uživaju", dodao je izvor.

Nadamo se da se predviđanja njihovih prijatelja ipak neće ostvariti te da će njihova veza, zaruke, pa i brak, potrajati. I želimo im svu sreću svijeta. Oboje su zaslužili!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra1229

    One su se zaručili u 1. mjesecu