Prvi 1421 pregleda 03. siječnja 2019.

Prijatelji ili više od tog?

Pixabay

Imaš prijatelja i super ste si, ali u zadnje vrijeme imaš osjećaj da se među vama događa nešto neobično? Točnije, pozitivno neobično? Ako još sama nisi zaključila o čemu se radi, mi ćemo ti pomoći da shvatiš.

Iako mi zaista vjerujemo kako postoje muška i ženska prijateljstva, vjerujemo i kako se mnoga pretvore u ljubav. I to je super zato što najzdravije i najsretnije veze nastaju iz prijateljstva. Započeti vezu s nekim tko nas je već vidio u najgorem izdanju znači da nas zaista voli sa svim manama i vrlinama. Ovo su pokazatelji koji će ti razriješiti sve moguće sumnje. 

1. Cijeli dan šaljete si slatke poruke

I pritom imaš najveći mogući osmijeh na licu. Okej, naravno da si prijatelji šalju smiješne stvari, ali vjeruj, ovo je sasvim druga vrsta osmijeha. 

via GIPHY

2. Počeli ste više vremena provoditi zajedno

I prijes ste se puno družili, ali zajedno s ostalim društvom. Sada je poželjno da ostalih nema. Zvuči kao spoj? Nama da. 

3. Koristite svaku priliku za fizički kontakt

Okej, ne mislimo na kratke zagrljaje kad se pozdravljate već na duge i čvrste. Osim toga, dodiri pri prepričavanju neke priče, stavljanje ruke na rame i držanje za ruku definitivno su znakovi da postajete više od prijatelja. U jednom trenutku takvog odnosa samo počinjete razmišljati kako se dodirnuti, a da naravno taj dodir bude suptilan kako bi ga se još uvijek moglo okarakterizirati prijateljskim.

via GIPHY

4. Imate sve više zajedničkih planova

Ako imaš više zajedničkih planova s prijateljem nego s prijateljicom, tvoja prijateljica ne mora biti ljubomorna zato što se zapravo radi o tvom dečku, samo vi to još morate shvatiti.

5. Upoznajete prijatelje ovog drugog

Upoznajete međusobno prijatelje jedan drugoga i pritom imate veliku tremu. Jako ti je bitno da se svidiš njegovom društvu i paziš na sve što radiš ili govoriš. To je definitivno znak kako se vaš odnos zahuktava. 

via GIPHY

6. Dali ste si slatke nadimke

Možda se varamo, ali koliko mi znamo, svi pravi prijatelji si međusobno daju glupe, praktične ili smiješne nadimke... za slatke nismo još čuli. Ali hej... znaš tko si daje slatke nadimke? Cura i dečko.

7. Dijelite si sve više komplimenata

Mislimo da je sve jasno. Naravno da si i prijatelji dijele komplimente, ali ako to radite u kombinaciji s još nekim od navedenih primjera, npr. dok se držite za ruke, onda sumnjamo da su komplimenti prijateljske naravi. 

8. Počeli ste razmišljati o zajedničkoj budućnosti

Ovdje zaista nema više mjesta za dvojbu. Ako ste počeli pričati o zajedničkom ljetovanju, izletu ili nečem sličnom, stvar je vrlo jasna. 

9. Stalno se čujete, ali nikad vam nije dosta

Naravno da nije, jer zaljubljeni čovjek vidi samo jednu osobu i nikada mu nije dosta društva iste. 

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Prijatelji 😂