Prvi 789 pregleda 19. travnja 2020.

Prijateljstvu Selene Gomez i Demi Lovato došao kraj?

selenagomez/demilovato/instagram/canva

Malo je prijateljstava koja traju čitav život, a čini se kako takvo ipak nije prijateljstvo Selena Gomez i Demi Lovato...

Prijateljstvo između Demi Lovato i Selene Gomez započelo je još prije dvadesetak godina, kad su, kao djevojčice sudjelovale u Disneyjevim projektima i serijama za djecu. No, tom je prijateljstvu, čini se, ipak došao kraj.

Godinama su bile nerazdvojne prijateljice i premda su već ranije prolazile trenutke povremenog razdvajanja i svađanja, nekako bi se na kraju uvijek ponovno zbližile i 'zakopale ratnu sjekiru'.

Da je ovaj put njihovom prijateljstvu stvarno došao kraj, objavio je portal Cosmopolitan.

via GIPHY

Pitanje u vezi svađe između ove dvije pjevačice potegnuto je nakon posljednjeg moćnog nastupa Demi Lovato na dodjeli Grammyja, nakon čega je Selena objavila story u kojem je čestitala Demi na vrhunskom nastupu te joj zahvalila na odvažnosti i hrabrosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well..

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Na taj story Demi nikada nije odgovorila, a nedavno je za časopis Harper's Bazaar objasnila da jednostavno neke ljude ne smatra pravim prijateljima, premda ih i dalje voli, jer su nekad bili važan dio njezinog života i djetinjstva. Pritom je, čini se, mislila na Selenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who’s listening to #ILoveMe today?? 👀💗😝

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Takvu izjavu Selena nikada nije komentirala, tako da bismo sasvim jasno mogli doći do zaključka kako je njihovom prijateljstvu uistinu došao kraj...

Što vi mislite?

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?