Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 778 pregleda 01. veljače 2023.

Prijavi se na glazbeni show i osvoji 50 tisuća eura!

Ako sanjaš o tome da postaneš nova glazbena zvijezda, želiš biti u YouTube trendingu i osvojiti najpoznatije glazbene pozornice? Nemoj previše čekati, prijavi se na novi Superstar glazeni show koji uskoro kreće na RTL Televiziji i postani pjevačka zvijezda!

 Još je malo vremena ostalo da se prijaviš na novi glazbeni mega show - Superstar - i jedinstvena ti je to prilika da postaneš nova glazbena zvijezda uz spektakularnu nagradu od 50 tisuća eura!

Prijaviti se možeš ekskluzivno OVDJE, a sad ćemo ti ukratko objasniti što sve trebaš ispuniti, napisati i poslati u svojoj prijavi!

  • Prije nego što kreneš pobrini se da imaš pripremljenu vlastitu fotografiju i videosnimku
  • Ispuni obrazac sa svojim osobnim podacima na linku koji smo ti gore naveli
  • Uploadaj svoju fotografiju i videosnimku sebe kako pjevaš u zadnjem koraku i klikni 'Završi prijavu'
  • Ako ti je lakše, možeš se javiti i direktno u inbox na Superstar Instagramu ili Superstar TikToku, pa ćemo ti mi pomoći ispuniti prijavu!

 | Autor:

Ovo je SAMO TVOJA jedinstvena prilika da napokon izađeš ispod tuša i kreneš pjevati onako kako zaslužuješ - da tvoj glas čuju svi! Prijavi se što prije, nemoj više čekati, jer Superstar show čeka baš tebe! Klikni na link, prati korake koje smo ti gore ispisali i budi baš ti nova glazbena zvijezda! Bori se za tu laskavu titulu i osvoji nagradu od čak 50 tisuća eura!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?