Prvi 873 pregleda 06. svibnja 2019.

Princ Harry i Meghan sele se u Ameriku?!

royal_duchess_of_england/instagram

Amerikanci su oduševljeni što bi im se kraljevski par mogao doseliti...

Princ Harry i Meghan očekuju svoje prvo dijete, a stalno ih posjećuju obitelj i prijatelji. Već razmišljaju o životu nakon poroda, pa osim što razmišljaju o preseljenju u Afriku, navodno žele i kuću u Kaliforniji.

via GIPHY

Izvor blizak paru rekao je za The Sun kako Meghan definitivno želi kuću u Los Angelesu. "Sviđa joj se grad, stil života i klima. Ondje je i rođena pa sve to ima puno smisla." S druge strane, tko ne bi htio kuću u Los Angelesu?!

Život u Kaliforniji kraljevskom paru omogućio bi mirnije okruženje, više slobode i bijeg od novinara. Meghan preko oceana ima i prijatelje koji imaju djecu, pa bi i svoju prinovu voljela odgajati u takvom okruženju, kazao je izvor. 

via GIPHY

Navodno, ako kupe novi dom u SAD-u, bit će to blizu njezine majke Dorie Ragland koja trenutno vrijeme provodi s parom i čeka porod kćeri. 

Drugi izvor je rekao kako još nisu krenuli u potragu za kućom jer su tek nedavno renovirali svoj dom u Engleskoj, ali definitivno im je to je jedan od planova, javlja Cosmopolitan.

Hoće li se par preseliti preko oceana ili su to samo tračevi, vidjet ćemo nakon što na svijet dođe nova kraljevska beba!

POGLEDAJ NOVU EPIZODU EUROTRIPA:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omgggggg